10 legendás híresség, akiknek meglepő módon nincs csillaguk a Hollywoodi hírességek sétányán

A legtöbben egyetérthetünk abban, hogy egy csillag a Hollywoodi hírességek sétányán egy híresség ambíciója és álma. Ez csak azt bizonyítja, hogy nem csak híresek, de az emberek ikonikus és sikeres sztárokként ismerik el őket, akik maradandó nyomot hagynak a következő generációban, és legendaként kezelik őket.

Összeállítottunk egy listát azokról a híres emberekről, akik nem jutottak fel a Hollywoodi hírességek sétányára, és az okok, hogy miért nem jutottak fel, elgondolkodtatnak minket.

1. Clint Eastwood

Clint Eastwood híres színész és hollywoodi szupersztár, aki számos klasszikus filmben dolgozott, többek között a Cry Macho, a Sully – Csoda a Hudson folyón és A csempész című filmekben. Annak ellenére, hogy öt Oscar-díjat, öt Golden Globe-ot, egy Screen Actors Guild-díjat és öt People’s Choice-díjat nyert, sokan csodálkoznak, hogy miért nincs rajta a Hírességek sétányán. Sajnálatos módon elutasította a csillagot a Hollywood Walk of Fame-en, és soha nem nyilatkozott arról, hogy miért.

2. Denzel Washington

Denzel Washington több mint egy híresség, ő egy legenda. Néhányan egyetérthetünk abban, hogy ő mindenkinél alkalmasabb arra, hogy megkapja a kitüntetést. Másrészt viszont őt kiválasztották és jelölték az ikonikus sétányon lévő csillagra, de még nem tűzte ki a ceremónia időpontját. Bevallotta: “Még az iparágon belül sincsenek színész barátaim. A barátaim régi barátok.”

3. Angelina Jolie

Angelina Jolie számos jelentős elismerést nyert karrierje során, mint ismert és elismert színésznő. Filmszerepeit tekintve sokoldalú, és még a nagyközönséget is lenyűgözi, ahogyan minden alkalommal hibátlanul alakítja karakterét. Ennek ellenére soha nem kapott jelölést a Hollywood Walk of Fame csillagára, ami a mai napig rejtély.

4. Beyoncé

Beyoncé egy jól ismert énekesnő, aki 28 Grammy-díjat nyert, és számos más díjat és jelölést kapott. Dalai ma is inspirálják az embereket. Előadásaitól folyamatosan szóhoz sem jutunk; mindig lenyűgöző, és mindig mindent belead. Ha már a híres sétánynál tartunk, a Destiny’s Child kapott egy csillagot a Hollywoodi hírességek sétányán, de szólóelőadóként még nem kapott csillagot.

5. Al Pacino

Al Pacino egy jól ismert és elismert színész, aki számos ismert filmben szerepelt. Neki is felajánlottak egy csillagot a Hollywoodi hírességek sétányán, de soha nem tűzte ki a ceremónia időpontját, ezért nem is igényelte azt. Bár az ajánlat elutasításának oka ismeretlen, ennek ellenére legendaként tartják számon.

6. Richard Gere

Richard Gere ismert színész, aki számos, kritikusok által elismert filmben játszott. Egyesek úgy vélik, hogy ő is tagja a Hollywood Walk of Fame-nek, azonban soha nem jelölték. Ennek oka ismeretlen, mégis olyan színész, akit mindannyian csodálunk.

7. Leonardo DiCaprio

A legtöbben egyetértünk abban, hogy Leonardo DiCaprio kiváló munkát végzett a filmjeiben és szerepeiben, és hogy a közönség szívét is meghódította, mert annyira szerethető. Számos nagyszerű filmben szerepelt, amelyekre a mai napig emlékeznek, de annak ellenére, hogy számos díjat és egy Oscar-díjat nyert, nem került fel a Hollywood Walk of Fame-re, azon egyszerű oknál fogva, hogy soha nem jelölték csillagra.

8. George Lucas

George Lucas az egyik kedvenc színészünk, hiszen az Indiana Jones és a Csillagok háborúja című filmekben is szerepet vállalt, amelyek mind nagyszerű filmek és sikeres franchise-ok. Csillagot azonban nem kapott, annak ellenére sem, hogy megváltoztatta a filmipart, sőt, Francis Ford Coppola még a csillagát is felajánlotta neki – mondván: “Ha valaki megérdemel egy csillagot a Hírességek sétányán, az George. Neki adom az enyémet.”

9. Madonna

Madonna, az ikonikus és elbűvölő énekesnő elnyerte a közönség tiszteletét és csodálatát. Koncertjei és előadásai mindig elsőrangúak, és mindenki példaképként tekint fel rá. Jelölték őt egy csillagra a Hollywoodi hírességek sétányán, de nyilvánvalóan nem érdekelte, és visszautasította. Ennek oka egyelőre ismeretlen, de továbbra is fellép és zenét komponál.

10. Brad Pitt

Brad Pitt számos olyan filmben szerepelt, amit imádunk, fantasztikus színész, aki könnyedén játssza a szerepeit, ezért is irigylik sokan a tehetségét. Őt azonban nem iktatták be a Hollywood Walk of Fame-be, és sokan értetlenkednek, ez azért van, mert nem is jelölték csillagra.

Melyik híresség lepett meg téged a legjobban? Melyikük keltette fel az érdeklődésedet? Mondd el nekünk a hozzászólásokban.

via