Terri Irwin meghatóan tiszteleg néhai férje, Steve előtt, és mi nem tudjuk visszatartani a könnyeinket

Steve Irwin és Terri Irwin A krokodilvadász című dokumentumfilm-sorozatukról ismertek, ami egyben Steve beceneve is. Sajnos a férfi 2006-ban elhunyt, de Terri még mindig a szívéhez közel tartja, és azt mondja, ő volt az egyetlen ember, aki megfelelő volt számára.

A szerelmi történetük felidézésével szeretnénk megünnepelni Steve Irwin életét a napon, ami a 30. házassági évfordulója lett volna Terrivel. Terri is megszólalt az alkalomból, és egy megható képet posztolt, ami nagyon megindított minket.

A pár 1991-ben találkozott először.

Az első találkozásukat úgy írták le, hogy szerelem első látásra. Steve Irwin hatalmas állatbarát volt, így logikus, hogy az állatok iránti szeretete vonzotta leendő feleségét.

A férfi akkor 29 éves volt, a nő pedig 27. A párban sok közös volt – Steve átvette a vadasparkot, Terri pedig saját vadállat-rehabilitációs létesítményt indított.

Terri biztos volt benne, hogy Steve foglalt.

Embed from Getty Images

Visszaemlékszik, hogy azt gondolta, az élete semmi mással nem lesz tele, csak munkával, de azonnal beleszeretett Steve-be. Mivel azonban a férfi annyira kedves volt, úgy gondolta, hogy biztos házas. Hallotta, hogy egy Suey nevű valakit szólít, és azt hitte, hogy a felesége az, de megkönnyebbülésére kiderült, hogy egy kutya.

1992-ben kötötték össze az életüket.

Mivel mindketten állatbarátok, nászút helyett a pár egy krokodilmentő misszióba ment, és ezt dokumentálták. Így kezdődött a híres A krokodilvadász sorozat. Néhány évvel később a párnak két gyermeke született: 1998-ban megszületett lányuk, Bindi, akit Steve kedvenc krokodiljáról neveztek el, 2003-ban pedig fiuk, Robert.

A házaspár a gyerekeket nevelte, és folytatta a vadvilágról szóló dokumentumfilmek forgatását.

Steve 2006-ban tragikus módon elhunyt.

Embed from Getty Images

A szeretett televíziós személyiség éppen egy újabb dokumentumfilm forgatásán volt, amikor egy tüskés rája megtámadta, és meghalt. A haláláról szóló információ nemzetközi hír lett, és világszerte rengeteg rajongó gyászolta a veszteséget.

Terri soha többé nem ment férjhez, és nem is járt senkivel.

Amikor a szerelmi életéről kérdezték, Terri azt mondta, hogy Steve volt az igazi számára, és reméli, hogy az emberek már nem teszik fel neki a kérdést, hogy tervez-e valaha is újra kapcsolatot létesíteni. Elmondta, hogy az évek során nyomon követte a szerelmi életét övező pletykákat, mert viccesnek találja őket. De azt mondja, túl elfoglalt ahhoz, hogy bárkit is hajkurásszon, mert még mindig szereti néhai férjét.

Steve 2018-ban csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán, amit Terri a gyerekekkel együtt vett át a nevében.

Megható poszttal ünnepelte házassági évfordulójukat.

Június 4-én Terri egy tweetet tett közzé, amiben ez áll: “Ma 30 éve mentem hozzá ehhez a hihetetlen fickóhoz. Micsoda kaland! A szerelem és az örökség tovább él”, és mellékelte a képet, amit fentebb láthatsz. A tweetet több mint 500 ezren lájkolták, ami bizonyítja, hogy a rajongók még mindig szívükben őrzik Steve emlékét.

Te láttad Steve és Terri dokumentumfilm-sorozatát? Mi a legemlékezetesebb pillanatod belőle? Emlékezzünk Steve Irwinre azzal, hogy a kommentekben megbeszéljük a legjobb emlékeinket.

via