Életmód

5 jel, amik arra utalnak, hogy egy nő jó az ágyban. Ezeket a dolgokat kell észrevenni rajtuk

A Men’s Health nevű külföldi weboldal, amely elsősorban a férfi közönség számára készíti tartalmait, érdekes cikket tett közzé. Ebben 5 olyan jelet sorol fel, amelyek állítólag arra utalnak, hogy egy nő jó az ágyban. Ezekre a férfiaknak érdemes odafigyelniük, ha érdekli őket, hogy milyen a kiszemeltjük.

Kiválasztja az ételt

Men’s Health weboldal szerkesztői szerint a passzív típusú nők többnyire „nem tudják, mit akarnak enni”. „Az emberi ízlés az ágyban éppoly változatos, mint az ételek íze” – állítja Dr. Helen Fisher, a Rutgers Egyetem munkatársa. Szerinte azok a nők, akik pontosan tudnak válaszolni erre az általános kérdésre, magabiztosabbak az ágyban.

Nem csak a választás, hanem az is, hogy hogyan eszik azt meg

Állítólag már az ételek elfogyasztásának módja is sokat elárul a partner szeretkezési képességeiről. Candida Royalle, egy felnőttfilmes producer mondta: „Ha valaki lassan eszik, jó eséllyel sokáig szeret szeretkezni”.

A testbeszéd

„Az első dolog, amit észre kell venni, a verbális viselkedés tükrözése és a tempó” – árulja el Michael Cunningham, PhD, a Louisville-i Egyetem szociálpszichológia professzora.

„Vagyis ha a tempója és a nonverbális cselekedetei megegyeznek a tiéddel, akkor valószínűleg te is összhangban vagy a szexuális viselkedésével, ami szintén nonverbális”.

Csókolózás

„Az, ahogyan csókolsz, sokat elárul arról, hogyan szeretkezel” – mondja Ava Cadell, PhD, Los Angeles-i szexológus és szerző.

Míg sok szakértő szerint a tánc az egyik jel, Dr. Fisher kissé másképp látja: „A tánc energikus, ami arra utal, hogy az illető jó formában van” – mondta Fisher. „De szerintem a tánc inkább arról árulkodik, hogy mennyire szociális és magabiztos az illető” – tette hozzá.

A nő kora

„A fiatal nők gyakran nem eléggé lazák ahhoz, hogy orga*musuk legyen” – jegyzi meg Dr. Fisher.

Az idősebb nők viszont már tudják, mit szeretnek, és ezt nyíltan megmondják.