Viccek

11 ex, akivel kissé kínosra sikerült az újratalálkozás

Egy volt párunkkal történő találkozás általában nem túl szívet melengető élmény. Még abban az esetben sem, ha békében váltatok el egymástól, ugyanis ilyenkor is van egyfajta feszélyezett hangulata a találkozásnak. Ha pedig haraggal mentetek szét, akkor felkavaró lehet az újratalálkozás. Újra felszínre törhetnek a fájdalmas és nyomasztó emlékek. Az pedig csak tetézi a helyzetet, ha ráadásul még valamilyen cikis szituációban látjátok újra egymást. Ilyenkor már minden mindegy, és legbelül csak azt kívánod, hogy minél előbb legyetek túl ezen az egészen.

 

1. Van egy saját szemétszállító cégem, amit nemrég alapítottam, de már most is elég jövedelmező. Amikor emberhiány van, előfordul, hogy én is beállok dolgozni a srácok közé. Egy ilyen alkalommal futottam össze a volt barátnőmmel, aki megvető pillantások közepette „Fú, inkább letagadom, és úgy teszek mintha nem is ismerném” fejjel nézett rám, majd pedig elfordította a fejét a másik irányba.

 

2. Egyik nap összetalálkoztam a volt barátommal a villamoson. Beszélgetésbe elegyedtünk:

– Milyen jó formában vagy, mióta nem láttalak! Ennyire le akarod nyűgözni az új barátodat? – mondta nekem gúnyosan.

Mire én:

– Szó sincs róla! Csak a szakításunk ennyire jó hatással volt rám.

 

3. Az elmúlt években volt egy hosszabb betegségem, emiatt pedig sokat fogytam. A ruhaméretem 3 számmal kisebb lett, de új ruhákat nem tudtam venni magamnak, mert minden pénzemet a gyógyszerekre és az orvosokra költöttem. Így aztán egy jó ideig a régi, bő és elnyűtt ruháimban jártam. Úgy néztem ki, mint egy lecsúszott hajléktalan. Ilyen állapotomban egyszer véletlenül összefutottam az exemmel, aki erőltetett mosollyal az arcán azt hazudta, hogy jól nézek ki, majd becsúsztatott egy húszezrest a táskámba.

 

4. Tegnap összetalálkoztam az exemmel az utcán, és pont azokban a ruhákban voltam, amiket anno még tőle kaptam. Nagyon ciki volt.

5. Ma véletlenül összefutottam az első barátommal. Olyan érzés volt, mint amikor nyugodtan mész az autóval, és hirtelen megállít a rendőr.

 

6. Uber sofőrként dolgoztam egy ideig. Egyik este egy ismerősnek tűnő lány szállt be a kocsimba. Egész úton azon gondolkoztam, hogy honnan lehet olyan ismerős. Miután kiraktam a lányt, 20 perc múlva értesítést kaptam, hogy az utasom panaszt tett ellenem az Uberben. Kiderült, hogy jó néhány évvel ezelőtt randiztunk a lánnyal, és nem túl békésen ért véget a rövid románcunk.

 

7. Korábban benne voltam egy nem túl jó kapcsolatban, amil fájdalmas szakítással végződött. Soha nem volt megelégedve az alakommal, ezért a kapcsolatunk végére már lefogytam 47 kilóra.

Ma véletlenül összefutottam vele, és megdícsért, hogy „Milyen jól nézek ki!”

 

Meglepő volt ezt hallani tőle, ugyanis most 5 kilóval több vagyok, mint amikor megismertük egymást, és járni kezdtünk. Én csak ezt válaszoltam vissza neki:

– Igen, mert épp egy nagyszerű emberrel készülök az esküvőmre, és soha nem éreztem még magam ilyen jól a bőrömben.

8. Összetalálkoztam a volt barátommal, aki 4 évvel ezelőtt csúnyán összetörte a szívem. Nagyon kínos és kellemetlen volt, hogy most kezdett el magyarázkodni és bocsánatot kérni a 4 évvel ezelőtti tetteiért.

 

9. Ma találkoztam az egyik korábbi barátommal. Fejhallgató volt rajtam, és figyelmetlenül leléptem az úttestre, hogy átmenjek a boltba, mire egy autó csikorogva lefékezett, a sofőr pedig dühösen elkezdett ordibálni. Oldalra néztem, és megláttam, hogy az exem az. Hirtelen elhallgatott, néhány másodpercig néztünk egymásra, majd mindketten tovább mentünk, mintha mi sem történt volna.

 

10. A minap összefutottam az egyik volt exemmel. Váltottunk pár szót, és közben észrevettem, hogy feltűnően gömbölyödik a pocakja. Óvatosan megsimiztem, mert kíváncsi voltam, hogy rugdos-e már a baba, mire ő nagyon furán nézett rám, és megkérdezte, hogy mégis mit művelek?!

 

Ezután kiderült, hogy nem terhes, csak felszedett néhány kilót, amióta nem láttuk egymást.

11. Középiskolás koromban jártam egy lánnyal. Sok-sok évvel később összefutottam vele, de ő nem emlékezett rám. Leültünk beszélgetni, elmeséltem neki néhány közös élményt, és akkor már elkezdett neki is derengeni valami.

Furcsa, hogy az emberek annyira meg tudnak változni, hogy teljesen elfelejtik a múltat, és elfelejtenek olyan embereket, akik korábban közel álltak hozzájuk.

 

via
via