Viccek

11 randi, ami enyhén szólva is balul sült el

Azzal nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, hogy nem ezek voltak életük randevújai. Persze az nem is elvárható, hogy mindig, minden klappoljon, de azért reménykedik magában az ember, és minél magasabb elvárásokat támaszt valaki, annál nagyobb lehet utána a kiábrándulás.

 

1. Elvitt étterembe a srác, de randi közben folyton kijárt a mosdóba vagy telefonálni. Egy idő után odajött hozzám a pincér, és ezt mondta:

– Megsúgom, hogy a srác a másik teremben veled párhuzamosan egy másik nővel is randizik.

 

2. A pasim randi után hazahozott, én meg behívtam, és megpróbáltunk belopódzni a szobámba. Az apám viszont meghallott minket és felkelt, kisétált, majd mélyen a párom szemébe nézett, és szellentett egy hatalmasat, ami nagyon hosszú másodpercekig tartott. Közben végig tartotta a szemkontaktust, és amikor végre befejezte, szó nélkül visszament aludni.

 

3. A randipartnerem tüsszentett egy hatalmasat, de meg sem fordult a fejében, hogy a kezét maga elé tegye, ezért telibe prüszkölte a kajámat. Ekkor rám nézett, és nevetve így szólt: „Azt hiszem, hogy ezt már úgysem eszed meg”, és elkezdte enni a sültkrumplimat.

 

4. A fickó elvitt egy bárba randizni. Én egy pohár bort rendeltem, ő pedig csak egy pohár vizet. Megvárta, míg megiszom a bort, majd pedig ezt mondta:

– Alkoholt csak a mentálisan gyenge és az unintelligens emberek fogyasztanak.

Mélyen a szemébe néztem, és szóltam a pincérnek, hogy hozzán még egy pohárral.

 

5. Az első randin elvittem egy pizzériába a lányt. Rövid beszélgetés után rendelt egy fokhagymás-tejfölös pizzát, és amikor kihozták, akkor még jó alaposan megkente fokhagymás olajjal is. Majd ezután rám nézett, és így szólt: „Bebiztosítottam magam arra az estre, ha megfordulna a fejedben, hogy megcsókolj.”

 

6. Életem első és egyben utolsó vakrandiján a lány végig nagyon szótlan volt. Miután pedig megette a rendelt ételét, gyorsan elköszönt és elsétált. Ezután ránéztem a telefonomra, és észrevettem, hogy még korábban a kaptam egy üzenetet a randipartneremtől, hogy nem tud eljönni a találkánkra. Már csak az a kérdés, hogy én akkor mégis kivel vacsoráztam?

7. A randi után búcsúzáskor a srác csók vagy ölelés helyett adott nekem egy pacsit.

 

8. A srác randi közben véletlenül nekem küldte el ezt az üzenetet, amit valójában az egyik haverjának akart: „Nyugi haver, mindjárt lerázom a csajt, és mehetünk bulizni.”

 

9. Kirakta az asztalra a telefonját, ami be volt tekerve alufóliával. Megkérdeztem tőle az okát, mire azt válaszolta, hogy azért van alufóliába csomgolva, hogy ne hallgathassák le.

 

10. Még 21 éves koromban randiztam egy velem egyidős lánnyal, aki a randi napján azt mondta, hogy este vegyem fel őt a nagyija házánál. Odamentem a címre, de a lány nem volt ott, csak a nagymamája, aki egy lenge hálóingben nyitott ajtót, és és beinvitált engem egy gyertyafényes, romantikus vacsorára. Kiderült, hogy a lány nem is akart tőlem semmit, hanem a nagymamájával akart összehozni.

 

11. Angliában élek, és egyszer egy fickó már az első randin elvitt egy elegáns étterembe, ugyanis azt mondta, hogy az a törzshelye. Megnézte a borlapot és így szólt a pincérhez:

 

– Kérek egy palackkal a 213-asból.

 

Erre a pincér:

– Ugye tudja, hogy az az ára és nem a sorszáma?

A fickó:

– Ohhh, akkor a 10-esből kérek egy palackkal.

via