Humor

13 főbérlő, akiknek elképesztő képességük van arra, hogy a bérlőiket a végtelenségig bosszantsák

Nem könnyű klassz ingatlant találni. Sőt, álmaink lakásai gyakran együtt járnak egy „bónusszal”, amely olyan főbérlőkből áll, akiknek saját véleményük és egyedi nézeteik vannak a körülöttünk zajló dolgokról. Előzetes figyelmeztetés nélküli látogatások, a lakás használatának furcsa szabályai és az ingatlanuk felújításának nagyon szokatlan megjelenése – és ez csak a jéghegy csúcsa, amikor a bérbeadók furcsaságairól van szó.

Nekünk is különféle emberekkel kellett megküzdenünk, amikor lakóhelyet kerestünk és béreltünk. Összeállításunkból származó bérbeadók azonban mindenkit felülmúltak.

„Ideális javítás, a főbérlőm szerint”

Amikor az ablakok drágák, míg az ajtókat nagy kedvezménnyel vásárolták:

“A főbérlőm ketrecbe zárta a termosztátunkat.”

“A főbérlőm egy darab kartont csavart a falhoz.”

„A bérbeadóm a zuhanyfalat véglegesen szemeteszsákra cserélte, mert ’csempét túl nehéz találni’.”

“Ezen a télen elpusztult egy rágcsáló a verandánk alatt, és bebüdösítette a házat. Ez volt a főbérlőm válasza a szag megszüntetésére…”

“A bérbeadóm azt mondta nekem, hogy a mai beköltözésem előtt kitakarította a lakást, de azt hiszem, hazudott.”

“A bérbeadóm úgy tett, mintha valami munkát végezne a lakásban, de végül felszerelte ezt a 360°-os wifis térfigyelő kamerát, amely hangot is rögzít, anélkül, hogy erről szólt volna.”

“A bérbeadóm úgy döntött, hogy átcsempézi a konyhát… láthatóan ’tetőtől talpig’. Aggódtunk, hogy a plafon lesz a következő!”

“A főbérlőm azt mondta, hogy lemossa a tornácomat magasnyomás mosóval…”

“Ma este fedeztem fel, hogy a lakásunkban lévő szén-monoxid-riasztóban nem volt elem az egész itt töltött idő alatt, és hogy 2 résbe volt ‘bedugva’, amelyet a főbérlőm a falba vájt.”

“A főbérlőm végre megjavította a hátsó ajtót. Mintha csak új lenne”

“Beköltöztünk egy lakásba, és meg akartunk szabadulni ettől a festménytől. De a bérbeadó azt mondta: ’Nem fogod tudni levenni, gondoskodtam róla.’”

Milyen furcsaságokkal találkoztál valaha a bérbeadóktól?