Ezotéria

3 csillagjegy, akik messze a legszerencsétlenebbek a szerelmi életükben

Az egyes csillagjegyek, illetve a hozzájuk társuló, a személyiségre kiterjedő karaktervonások erősen befolyásolják, hogy hogyan működünk az életünkben. Most három olyan csillagjegyet szedtünk össze, akiknek a személyiségvonásai, amelyek egyébként az élet más területein is remekül működnek, sajnos a szerelemben megnövelik annak az esélyét, hogy nem működik jól a szerelmi életük.

A Rák: Mivel rendkívül odaadó, és akár az önfeláldozás határáig segítőkész embertípusról beszélünk a Rák csillagjegy kapcsán, a szerelmi élete vagy nagyon élvezetes, vagy pedig egyenesen tragikus tud lenni. A Rák folyamatosan csak adja és adja a szeretetet másoknak, lényegében attól függetlenül, hogy milyen mértékben talál viszonzásra. Ezért akkor, ha megfelelő, hozzá méltó partnert talál, nagyon boldogok lesznek együtt. Manapság egyre inkább meg kell becsülni az ilyen partnert! Sajnos viszont akkor, ha a Rák őrá kevéssé nyitott partnerre pazarolja az érzelmeit, nagyon-nagyon mélyre tudja ásni magát érzelmileg: mivel ő még akkor is ad, ha már nincs miből.

A Bak: A Bak rendkívül jól boldogul minden olyan helyzetben, ahol kitartásra, erőre és motivációra van szükség. Rendkívül sok energiát képes invesztálni a munkájába, karrierjébe, illetve feladatok megoldásába. Sajnos azonban az már sokkal kevésbé erőssége, hogy tudatosítsa és kifejezze az érzelmeit. Párkapcsolataiban törekszik arra, hogy stabil partnert találjon, nem jellemző rá a partnerek váltogatása. A mai felgyorsult világban azonban ez a törekvése, azzal a karakterjegyével együtt, hogy nem képes az érzelmek nyelvén hatékonyan kommunikálni, nagyon sok esetben dugába dönti szerelmi életét..

A Szűz: a Szüzek hajlamosak rá, hogy gondolati úton közelítsék meg akár a saját érzelmeiket is, sok esetben gondjaik vannak az érzelmeik kifejezésével. Racionalitásuk az élet több területén remekül működik, azonban a szerelmi életük könnyen megsínyli ezt. Partnerük úgy érezheti, hogy nem szereti és becsüli meg őket eléggé Szűz párjuk, annak ellenére, hogy ez valószínűleg nem igaz. Amennyiben a Szűz nem tanulja meg jobban kifejezni az érzelmeit (mégpedig azon a szeretet nyelven, amelyen a pár “ért”), nagyon nagy eséllyel sorra mennek tönkre a kapcsolatai, és közben nagyon szerencsétlennek érzi magát.

Neked mi a véleményed?