Életmód

Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keresnek Korda Gyuri bácsiék 1 óra fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sok mindenre fel voltunk készülve, de erre nem!

A Bors újság több ismert magyar művész fellépési díjaival kapcsolatban érdeklődött, így többek között Korda György és felesége, valamint Csepregi Éva honoráriumáról is információkat szolgáltattak.

Csepregi Éva esetében a fellépési díj legalább 350 ezer forint, amely összeg a fellépés helyszínétől, időpontjától és jellegétől is függ. A Borsnak nyilatkozva az énekesnő kifejtette, hogy a díjazás eltérhet attól függően, hogy fesztiválon, klubban, koncerten vagy egyéb eseményen lép fel.

Korda György és felesége, Klárika esetében a fellépési díj több százezer forint. Korda György elmondása szerint 400 ezer forint plusz áfát számolnak fel egy fellépésért, amely általában minimum ötven perc hosszúságú és fél-playback formátumú.

Ez az összeg magában foglalja a technikus, a sofőr, Klárika és Korda György honoráriumát is. Korda György szerint ez az összeg olyan, amit bárhol, alkudozás nélkül boldogan kifizetnek nekik.

Korda György – Reptér

PIXA x KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI – FIATALSÁG BOLONDSÁG