Emberek Érdekesség Megható

Egy 3 éves kisfiú szerelmet vallott legjobb barátjának – 20 évvel később összeházasodtak (Ismerd meg a történetüket)

A szerelmi történetek gyakran váratlanul bontakoznak ki. Egy megható történetben, amely közel két évtizeddel ezelőtt kezdődött, Matt Grodsky zsenge 3 éves korában kiállt az óvodai csoportja elé, és kijelentette, hogy feleségül akarja venni csoporttársát, Laura Scheelt. Az ártatlan gyermekkori vonzalomnak tűnő dolog a szerelem, az elválás és végül az életre szóló elkötelezettség figyelemre méltó útjává fejlődött.

Egy gyermekkori ígéret

Matt Grodsky és Laura Scheel szerelmi története az óvodai csoportban kezdődött, amikor mindketten 3 évesek voltak. Matt, akit lenyűgözött Laura jelenléte, filmsorok utánzásával próbált imponálni neki, különösen az Oroszlánkirályból. A legkorábbi emlékeiket játszótéri randevúk, mozi kirándulások (a szülők figyelő szemei alatt) és a gyermekkori érzések ártatlan bája festi.

Egy nap, abban a korban, amikor a legtöbb gyerek az uzsonnák és a matracalátétek miatt aggódott, Matt bátran kimondta szerelmét Laurának az óvodás barátaik előtt. Nem aggódott a kezdődő nevetés miatt, Matt magabiztosan kijelentette: „Csak várjatok”. Nem tudták, hogy az út, amely e kijelentés beteljesüléséhez vezet, időbe telik.

Elválás és újrakapcsolódás

A sors úgy hozta, hogy a fiatal pár különböző általános iskolákba járt, és elvesztették a kapcsolatot. A családjaik közötti éves karácsonyi képeslapcsere azonban bepillantást engedett egymás életébe. Csak a gimnázium első évének őszén történt, hogy Laura egy barátja felfedezésén felbuzdulva újra kapcsolatba került Matt-tel. Annak ellenére, hogy különböző államokban jártak iskolába, barátságuk romantikus kapcsolattá bontakozott ki.

Navigálás a távolságon át

A távkapcsolat kihívásai akkor mutatkoztak meg, amikor Matt és Laura különböző főiskolákra iratkozott be, több mint 1600 mérföldre egymástól. Elszántan kialakították a látogatások rutinját, és a technológia segítségével áthidalták a szakadékot, és együtt nézték a Netflixen a Jóbarátokat a külön töltött idő alatt.

A lánykérés

2015. május 23-án, a végzős évük közeledtével Matt visszavitte Laurát oda, ahol minden kezdődött – az óvodájukba. Egy érzelmes csavarral kérte meg a kezét, féltérdre ereszkedve, egy két hónappal korábban vásárolt eljegyzési gyűrűvel. A lánykérés, amelyet Matt bátyja örökített meg, egy átgondolt piknikkosár mellett történt, ugyanazzal, amelyet Matt édesapja használt, amikor megkérte a lánykéréskor az édesanyját. A forgatókönyvet menyasszonyi magazinok és pezsgő almabor tette teljessé. Mondanunk sem kell, hogy Laura válasza egy határozott és érzelmes „igen” volt.

Több mint két évtizedes út után Matt Grodsky és Laura Scheel 2016. december 30-án esküt tettek egymásnak. A szertartás, amelyet Grodsky nagybátyja celebrált, gyönyörűen foglalta össze egyedülálló szerelmi történetüket, hangsúlyozva, hogy míg a legtöbb óvodás csak rajzfilmeket néz a tévében, Matt és Laura számára ez arról szólt, hogy megtalálják a lelki társukat.

Egy vírusos szenzáció

Szerelmi történetük nem maradt észrevétlen az internet szeme előtt. Egy nap a The Way We Met nevű Instagram-profil közzétette Matt és Laura útját, és több mint 30 000 lájkot kapott. Közös Facebook-oldalukkal, a @preschoolsweethearts-zal együtt, ahol úgy mutatkoznak be, mint „a pár, akik az óvodában találkoztak, nyolc évig randiztak és összeházasodtak”, bepillantást nyerhetünk az életükbe. Ma már két kislány, Hallie és Lily szülei.

Laura és Matt az igaz szerelem szimbólumaként szolgálnak. Inspiráló útjuk arra emlékeztet minket, hogy a gyermekkor ártatlan érzelmei tartós kötődéssé alakulhatnak át. Matt és Laura története megtanít minket arra, hogy milyen fontos a remény fenntartása, az emlékek ápolása és a szívből tett ígéretek erejében való hit.

via