Érdekesség

A 73 éves nő meghódítja az internetet a csodálatos testével és tippeket oszt meg, hogyan nézz ki úgy, mint ő

73 évesen Babette Davis inspirációként áll az emberek előtt, bebizonyítva, hogy a kor csak egy szám, ha egészséges és lendületes életmódról van szó. A több mint 25 éve elkötelezett vegán Davis megosztja önszeretetének és wellnessének útját, és minden korosztályt arra bátorít, hogy a tudatos döntésekkel teljes életet éljenek.

Átalakító vegán váltás

Babette Davis, a neves szakács, motivációs előadó és fitneszszakértő 73 évesen is megállíthatatlan.
Asztmával, ekcémával és fülfájással küzdve nőtt fel, és megtalálta a módját annak, hogy egészségesebb életet éljen több egészségügyi probléma nélkül.

A férjével való találkozás 1990-ben jelentette a fordulópontot. Egy, a férje által készített étel után úgy döntött, hogy vegán életmódot követ, és soha többé nem nézett vissza. Ma könyveken, online recepteken és motivációs posztokon keresztül közvetíti a tudatos táplálkozás iránti szenvedélyét, és másokat is inspirál a növényi alapú életmódra.

Az egészség megóvása minden nap

A napját egy zöld itallal és ELlive kékalgával kezdi, az étkezésekből pedig kis adagokat tart, és ebédre gyakran választ egy marék diót. Davis egészség iránti elkötelezettsége azonban túlmutat az étkezési szokásain. Hajnal 2-kor kezdődő reggeli rutinjával, amely magában foglalja az elkötelezett edzést, példát mutat annak fontosságára, hogy a jólétet az élet minden aspektusába integráljuk.

Emellett a kaliforniai „Stuff I Eat” étterem tulajdonosa, amely a vegán és ökológiailag felelős konyhára specializálódott. Azzal a vágyával, hogy egészséges, növényi alapú lehetőségeket kínáljon a közösségének, élő bizonyítéka az egészségközpontú élet pozitív hatásának.

Az elfogadás bölcsessége

Babette Davis filozófiájának középpontjában az önelfogadás és az öngondoskodás bölcsessége áll, az összehasonlítás terhe nélkül. Hangsúlyozza annak fontosságát, hogy a szilárd önbecsülés ápolása mellett szépek akarjunk maradni. Davis emlékeztet minket arra, hogy egyedi utunk elfogadása a tartós jólét ápolásának kulcsa. Erőteljes inspirációként szolgál, megkérdőjelezi a társadalmi normákat, és bemutatja, hogy a kor nem határozza meg képességeinket.

Egy szimbolikus fotózás

2020 decemberében Babette Davis a 70. születésnapját egy feltűnő fekete fürdőruhás fotózással ünnepelte, amelynek címe „Seven at Seventy” (Hét hetven évesen) volt. Eredetileg csak két fotót akart megosztani, de Michael Colyar komikus, Davis közeli barátja arra bátorította, hogy hét fotót tegyen közzé, és ezzel javasolta a sorozat új nevét. A napi leleplezés nagy port kavart, és a követők türelmetlenül vártak minden egyes új fotót.

Az újonnan szerzett online népszerűség váratlan kihívásokkal járt. Davis hackerek áldozatául esett, akik feltörték a hat éves, hitelesített Instagram-fiókját, a @chefbabette-et. A saját platformjáról kizárt Davis csapata gyorsan értesítette követőit a biztonsági résről. Miközben a hacker megpróbált jogosulatlan tartalmakat közzétenni, Davis rugalmas követői összefogtak a behatolás ellen, és végül elűzték a hackert.

A frusztráció és a kezdeti sokk ellenére Davis a hacker incidens alatt is megőrizte a perspektívát. Úgy tekintett az élményre, mint egy fontos emlékeztetőre, hogy az élet fontosabb, mint bármilyen online platform.

A vegán életmód és az aktív rutin iránti elkötelezettsége és a rendíthetetlen önszeretet aláhúzza az egészséges döntések elfogadásának átalakító jellegét az élet bármely szakaszában. Davis útja megerősíti azt az elképzelést, hogy az igazi wellness belülről fakad, és arra ösztönzi az embereket, hogy egészségüket és boldogságukat helyezzék előtérbe.

via