Ezotéria

Nostradamus jóslata 8 csillagjegynek is fontos üzenetet tartogat 2024 első felére!

Nostradamus jóslata 8 csillagjegynek is fontos üzenetet tartogat 2024 első felére!

Igazán különlegeset és elgondolkodtatót jósolt.

Nostradamus, a híres jövőbelátó próféta leginkább arról ismert, hogy néhány soros, több száz éves versei tökéletesen leírják napjaink bizonyos eseményeit.

Vagyis ékes bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ő maga valóban belelátott a jövő időfolyamába, és leírta, mi fog messzemenőkig történni az emberiséggel, és a világunkkal

Megjósolta szeptember 11-ét, a nagy olajválságot, a gazdasági válságot, és számos eseményt, sokak szerint a 2000-res években történt teljes napfogyatkozást, vagy épp Trump megválasztását.

Kevesen tudják, hogy emellett számtalanszor gasztronómiai jóslatokba is bocsátkozott, és csillagjegyeknek jósolt.

2024 első felében van 8csillagjegy, akikkel különleges dolgok történhetnek majd:

-Bak: A Bak jegyűeknek 2024 a karrierjük csúcsa lesz. A bolygók állása arra utal, hogy a Bakoknak nagy lehetőségek nyílnak meg a munkahelyükön, és elismerést és előléptetést kaphatnak. A Bakoknak érdemes kihasználniuk a tehetségüket és a kitartásukat, és nem hagyniuk, hogy bármi elvegye a motivációjukat. A szerelem terén a Bakoknak stabil és harmonikus kapcsolatuk lehet, ha megtalálják az egyensúlyt a munka és a magánélet között. A Bakoknak figyelniük kell az egészségükre is, és nem túlhajtaniuk magukat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Vízöntő: A Vízöntő jegyűeknek 2024 a változás és a megújulás éve lesz. A bolygók állása arra ösztönzi a Vízöntőket, hogy változtassanak az életükön, és merjenek új utakat kipróbálni. A Vízöntőknek érdemes nyitottnak és kreatívnak lenniük, és nem félniük az újdonságoktól. A szerelem terén a Vízöntőknek izgalmas és kalandos kapcsolatuk lehet, ha nem ragaszkodnak a régi mintákhoz. A Vízöntőknek odafigyelniük kell a barátaikra és a családjukra is, és ne zárkózzanak el.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Halak: A Halak jegyűeknek 2024 az álmaik megvalósításának éve lesz. A bolygók állása arra utal, hogy a Halaknak nagy esélyük van arra, hogy megvalósítsák azokat a célokat, amelyeket régóta dédelgetnek. A Halaknak érdemes bízniuk magukban és az intuíciójukban, és nem hagyniuk, hogy mások befolyásolják őket. A szerelem terén a Halaknak mély és lelki kapcsolatuk lehet, ha nem félnek kimutatni az érzelmeiket. A Halaknak vigyázniuk kell az egészségükre is, és ne hanyagolják el magukat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Kos: A Kos jegyűeknek 2024 az akció és a kihívás éve lesz. A bolygók állása arra ösztönzi a Kosokat, hogy tegyenek lépéseket az életük javítása érdekében, és ne riadjanak vissza a nehézségektől. A Kosoknak érdemes bátraknak és határozottaknak lenniük, és nem engedni, hogy bármi elvegye az energiájukat. A szerelem terén a Kosoknak szenvedélyes és dinamikus kapcsolatuk lehet, ha nem erőltetik rá az akaratukat másokra. A Kosoknak odafigyelniük kell az egészségükre is, és ne legyenek felelőtlenek.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Bika: A Bika jegyűeknek 2024 a stabilitás és a biztonság éve lesz. A bolygók állása arra utal, hogy a Bikáknak rendezett és nyugodt életük lesz, amelyben élvezhetik az anyagi jólétet és a kényelmet. A Bikáknak érdemes hűségesnek és megbízhatónak lenniük, és nem hagyniuk, hogy bármi felborítsa a harmóniájukat. A szerelem terén a Bikáknak hűséges és odaadó kapcsolatuk lehet, ha nem ragaszkodnak túlságosan a dolgaikhoz. A Bikáknak figyelniük kell az egészségükre is, és ne túlterheljék magukat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Ikrek: Az Ikrek jegyűeknek 2024 a kommunikáció és a tanulás éve lesz. A bolygók állása arra ösztönzi az Ikreket, hogy fejlesszék a tudásukat és a készségeiket, és ne féljenek megosztani az ötleteiket másokkal. Az Ikreknek érdemes rugalmasnak és alkalmazkodóképesnek lenniük, és nem hagyniuk, hogy bármi elvegye a kíváncsiságukat. A szerelem terén az Ikreknek vidám és változatos kapcsolatuk lehet, ha nem unják meg a partnereiket. Az Ikreknek odafigyelniük kell az egészségükre is, és ne legyenek szétszórtak.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Rák: A Rák jegyűeknek 2024 az érzelmek és a család éve lesz. A bolygók állása arra utal, hogy a Rákoknak erős és szeretetteljes kapcsolatuk lesz a családjukkal és a barátaikkal, akikre mindig számíthatnak. A Rákoknak érdemes érzékenynek és gondoskodónak lenniük, és nem hagyniuk, hogy bármi elvegye a lelkesedésüket. A szerelem terén a Rákoknak romantikus és meghitt kapcsolatuk lehet, ha nem zárkóznak be magukba. A Rákoknak vigyázniuk kell az egészségükre is, és ne legyenek túlérzékenyek.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Oroszlán: Az Oroszlán jegyűeknek 2024 a siker és a dicsőség éve lesz. A bolygók állása arra utal, hogy az Oroszlánoknak nagy sikereket érhetnek el az életük minden területén, és elismerést és tiszteletet kaphatnak másoktól. Az Oroszlánoknak érdemes büszkének és magabiztosnak lenniük, és nem hagyniuk, hogy bármi elvegye a ragyogásukat. A szerelem terén az Oroszlánoknak hódító és vonzó kapcsolatuk lehet, ha nem uralkodnak másokon. Az Oroszlánoknak figyelniük kell az egészségükre is, és ne legyenek túl büszkék.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb