Ezotéria

Van egy csillagjegy, amely egészségesebb a többinél! A Nyilas vaksi, a Kosnak a háta fáj, de majdnem minden jegynek van valami nyavalyája

Mivel az egyes csillagjegyek személyiségtípusokat is megtestesíthetnek, azt mondják, hogy alapszinten azt is tükrözhetik, hogy milyen egészségügyi problémákra lehetünk hajlamosak.

A Kos egy robosztus, belemenős lelki alkattal rendelkezik, és valószínűleg éppen ezért is hajlamos a nyaki és vállfájdalomra, valamint élet tempójának köszönhetően időnként mellkasi szúrást érezhet.

A Bikák igen intenzíven megélik a földi örömöket, ennek azonban hátulütője, hogy a fizikai szenvedésre is hajlamosak, szinte minden kisebb nyavalyát elkapnak, állandóan megfájdul a torkuk, és nehezen alkalmazkodnak új környezethez, utazás során is kialakulhatnak kisebb betegségek, allergia.

Az Ikrekre elsősorban a hasfájást jellemző, amelynek ahhoz is közel van, hogy a gondolatait csaponganak, túl agyalják a dolgokat, és a stressz hasfájást okoz náluk. Gyakran vagy náthás, és az ínygyulladás sem ritka az Ikrek körében.

A Rák nagyon sok esetben szorong, és sokszor másokért. Ez azért van, mert rendkívül nagy figyelmet fordít mások fájdalmára, amely benne is depresszív hangulatot kelthet. Ez a hasadra is húzódhat, és hasfájást okoz.

Az Oroszlán esetében leginkább a fejfájás és az alvásprobléma jellemző, mivel mindig csúcsra járatja az ágyát, és folyamatosan gondolkodik azon, hogyan tudna valamit építeni ezen a világon.

A Szűz önbizalomhiánya szorongást, gyomorfájdalmat okozhat, és energetikailag is kimerítheti.

A Mérlegek bőre kifejezetten szép és sokáig fiatalos, a húgyhólyagja és a veséje szenvedhetnek az örökös bizonytalansága miatt.

A Skorpió nagyon szilárd lelki alkattal rendelkezik, mintha egyfajta páncélt viselne, azonban az immunrendszere sok esetben már nem ennyire erős, a fertőző betegségeknek erősen kitett.

A Nyilasnak sokféle nyavalyája lehet, sajnos a látásával, az idegeivel, de akár a májával és a csípőjével is gondjai lehetnek. Amennyiben rendszeresen jársz magadat kivizsgáltatni, a nagyobb problémákat megelőzheted.

A Bak a legambiciózusabb az összes csillagjegy között, elsősorban a stressz és a tápanyag hiány jelenthet számára problémát, mivel túlhajthatja magát, és eközben elfelejthet az étkezésen gondolkodni. Egy másik véglet az, amikor éppen az egészséges étkezéssel és a testmozgással esik túlzásba, ebben az esetben pedig a túledzés jelent rá komoly veszélyt.

A Vízöntő más a levegő jegyekhez hasonlóan jellemző a túlagyalás, amely stresszt okoz, és mivel túlkombinálja a dolgokat, és a lelki feszültséget testmozgással vezeti le, azonban fejben valahol máshol jár, megsérülhet a fizikai aktivitás során.

A Halak az a csillagjegy, aki talán a legkevesebbet betegeskedik, mivel “fel tud feküdni az áramlatra”, és az immunrendszere erős, nem idegeskedik annyit, és nem hajtja túl magát!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Betegség esetén fordulj orvoshoz! Jó egészséget kívánunk!

via