Humor

12 ember, akinek epikus élménye volt a futárszolgálattal

A szállításra való várakozás olyan, mint dobni a kockával – soha nem lehet tudni, mi lesz benne, mikor szállítják a dobozt, vagy milyen állapotban lesz. Ezért sok érdekes történetet találhatsz az interneten a kézbesítési szolgáltatásról, és mindegyik egy mini-tragikomédia.

Nagyon szeretjük a szokatlan történeteket, így nem tudtuk figyelmen kívül hagyni e csomagok és címzettjeik epikus kalandjait.

„Végre megérkezett a Schweinsteiger-felszerelésem, amelyet 2016-ban rendeltem. Köszönet az Amazon-nak a gyors gyors szállításért. Kár, hogy most a Bayernt támogatom, mert úgy tűnik, hogy megnyerhetik a Bajnokok Ligáját.”

Úgy tűnik, hogy a szállítás nagyon sokáig tartott.

“Megrendeltem a barátnőm kedvenc anime karakterét, Totoro-t. Hozzáadtam a kosaramhoz, kifizettem és megkaptam. Vagyis egy unikornis macskát kaptam helyette.”

“Mivel már megígértem neki Totorót, úgy döntöttem, hogy írok az eladónak, nem igazán remélve semmit. Nagyon meglepődtem, hogy beismerték a hibát, és újra elküldték a tételt. A várva várt Totoro 2,5 hét múlva érkezett meg pontosan úgy, ahogyan megrendeltem. Köszönöm a becsületes kínai eladónak! Köszönöm a ’macskornist’ is.”

„A kézbesítők manapság kissé elfoglaltak, de még így is van idejük elrejteni a csomagokat a lábtörlő alá.”

„Rendeltem egy videojátékot az Amazon-ról, és helyette terhességi teszteket kaptam. Kell valakinek?”

„Miután kaptam egy csomagot, amelyet véletlenül spagettimártással borítottak be, a vállalat egy fantasztikus utólagos szállítással elnézést kért. Azonnal küldtek nekem egy spagetti kanalat.”

„Megkértem az Amazon futárszolgálatát, hogy rejtse el a csomagomat, nehogy ellopják. Túlteljestették az elvárásomat!”

„Műtét után erre tértem haza, és nagyon izgatott voltam, hogy ezt kihozták, míg távol voltam. Így érkezett.”

“Így szállították ki az otthonomba a 700 dolláros tévékészülékemet. Szerencsére minden rendben volt.”

„Ez az Amazon futár fizetésemelést érdemel. A szállítási visszaigazoló képemen volt egy aranyos vendég is.”

„Rendeltem egy lemezt Olaszországból. Máltán valahogy eltűnt, de végül egy hónap után ma megérkezett. Egy pizzás dobozban.”

“Pár percbe telt, mire kimentem, hogy behozzam a rendelésemet. Ezek a srácok megelőztek.”

Van valamilyen érdekes történeted a kézbesítési szolgáltatással kapcsolatos tapasztalataidról? Oszd meg őket az alábbiakban.