Állatok

15 háziállat átalakulása, akiket megmentettek és megtapasztalták az otthon szeretetét és melegét

Nehéz elképzelni, hogy az élőlényeknek, különösen a háziállatoknak adott szeretet milyen sokat jelenthet. Vannak, akik az utcán vagy menhelyeken találkoztak velük, olyan helyeken, ahol azután éltek, hogy korábbi gazdáiknál elhanyagoltságtól és gondozatlanságtól szenvedtek. Most azonban egy új lehetőséggel ezek a szomorúnak vagy bizonytalannak tűnő szőrös (és nem szőrös) barátok kivirágoztak, és a legjobb formájukat tudták megmutatni. Mindez annak a szeretetnek köszönhető, amelyet az új emberek hoztak az életükbe.

Szeretjük a háziállatokat, és nagyra értékeljük azokat az embereket, akik igyekeznek nevelni, etetni, vagy akár megmenteni azokat az állatokat, amelyeknek bonyolult életük volt, és egy nagyszerű második esélyt adnak nekik, tele szeretettel, gondoskodással és tisztelettel.

1. „Coco csont és bőr érkezett hozzánk. Gyorsan előrehaladtunk néhány hónapot, és ő egy boldog, egészséges kölyökkutya, akinek örök otthona van!”

2. „Nagyon örülök Billy felépülésének!”

3. „Törött állkapoccsal találtam rá és vittem az állatklinikára. Miután senki nem jelentkezett érte, most a legjobb életét éli.”

4. „A nap, amikor megmentettem egy elhanyagolt házból és. Ma ?”

5. „Ma 12 hete fogadtuk örökbe Novát, és szerettem volna megosztani veletek, hogy mennyit változott, mióta megérkezett!”

6. Egy igazi „előtte” és „utána”

7. „Egy éves átalakulás azóta, hogy 8 hetes korában elhagyta a menhelyet”

8. „A mi kis Medinánk, az első naptól kezdve, amikor találkoztunk, egészen mostanáig (egy évvel később)”.

9. „Ijedt kölyökkutyából szerethető gombóc”

10. „Örökbefogadás előtt és 3 otthon töltött nap után”

11. „Simba, 3 hónapnyi szeretet után ?”

12. „Előtte és utána (8 hónap)”

13. „Diana hercegnő mielőtt és miután Romániából Finnországba jött. Buta, elkényeztetett és bolond, valamint a minőségi komédia végtelen forrása.”

14. „Előtte és utána, az én édes Makarónim”

15. „Balu, a mentett husky. Hosszú utat jártunk be ezzel a fiúval. A hátsó lábai bénák voltak, amikor megkaptuk. Most már tud futni és ugrálni.”

Mit jelentenek neked az állatok? Mentettél már meg háziállatot? Szívesen találkoznánk a háziállatoddal, és tudnánk meg többet a történetedről!