Emberek

15 híresség, akik milliókat keresnek, de az autójuk lehet, hogy olcsóbb, mint a tiéd

Milliós vagyonnal azt várnád, hogy a hírességek csillogással teli életet élnek, ám némelyikük nem. Nagyon sok híres ember szereti a minimalista életmódot, és csak arra költi a pénzt, amire valóban szükséges. Sőt, a legnagyobb neveket Hollywoodban nem zavarja, ha olyan autókat vezetnek, amelyeket általában a hétköznapi fizetésű emberek engedhetnek meg maguknak.

Feltártuk olvasóink számára a hírességek kedvenc autóit. Nézd meg az alábbi listánkat, hogy megtudd, valakinek van-e ugyanolyan autója, mint neked!

1.Cameron Diaz — Toyota Prius

Amikor Cameron aktív volt, ő volt az egyik legjobban fizetett színésznő Hollywoodban. Ettől függetlenül, büszkén vezet egy környezetbarát Toyota Priust.

2.Justin Timberlake — Volkswagen Jetta

Justin Timberlake kétségtelenül a világ egyik leghíresebb énekese, ám ízlése az autók terén nem luxus. Egy szuper megfizethető Volkswagen Jettat vezet.

3.Tom Hanks — Scion xB

Napjainkban egyre több híresség választja a környezetbarát autókat a túlárazott autók helyett, és Tom Hanks az egyik közülük. Már évek óta egy Scion xB-t vezet, és nagyon elégedett azzal, hogy mennyi üzemanyagot spórolt meg emiatt az elektromos autó miatt.

4.Jennifer Lawrence — Volkswagen Eos

Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence karrierje csúcsán egy Volkswagen Eos-t vezetett. Mivel 653 millió dollárt keresett egyetlen filmmel, Jennifer minden bizonnyal megengedheti magának, hogy jobb autót vegyen, de úgy döntött, hogy továbbra is visszafogott marad.

5.Jeff Bezos — Honda Accord

A több mint nettó 117 milliárd dolláros vagyonával Jeff a leggazdagabb ember a földön, de az autója, amelyet vezet, nincs gyémántokkal kirakva. Ahelyett, hogy a világ legfényűzőbb autóját választotta volna, Bezos évekig egy Honda Accord-ot vezetett. Amikor erről kérdezték, a milliárdos azt mondta, hogy ez egy „tökéletesen jó autó”, és nem mutatott érdeklődést a drága Maseratik iránt.

6.Britney Spears — BMW Mini Cooper

Bármilyen nehéz is elhinni, az Oops…I Did it Again című dal énekesnője egy alap BMW Mini Cooper büszke tulajdonosa.

7.Lily Allen — Ford Focus

A híres énekest, Lily Allent gyakran látják egy zöld Ford Focust vezetni, amelyet nagyon imád.

8.Daniel Radcliffe — Fiat Grande Punto

A Harry Potter franchise hatalmas sikere után ahelyett, hogy elkényeztette volna magát, Daniel címlapokra került azzal, hogy vett egy Fiat Grande Puntot. Azt mondják, hogy a vásárlás mögött a környezetvédelem áll. Mostanáig Daniel nettó vagyona körülbelül 110 millió dollár.

9.Clint Eastwood — GMC Typhoon

A legendás színész, Clint Eastwood Jimmy Fallonnal készített interjúban elárulta, hogy egy GMC Typhoon-ot vezet – egy autó, amely teljesen megfelel az ízlésének.

10.Conan O’Brien — Ford Taurus

Amikor Conan még nem volt világhírű komikus, egy Ford Taurus-t vezetett, ami még mindig az ő legféltettebb kincse.

11.Cristian Bale — Toyota Tacoma

Lehet, hogy a képernyőn ő Bruce Wayne a legextrább technológiával, de a való életben Bale több mint 17 éve vezeti ugyanazt az autót. Imádja a Toyota Tacoma-ját, mert erős és olyan, amit „nem lehet összetörni”.

12.LeBron James — Jeep Wrangler

Az amerikai kosárlabdázót, LeBron Jameset évek óta láthatják az egyéni, narancssárga Jeep Wrangler-jében. A dzsip csak 28-30 ezer dollár volt, ami a hírességek esetében alacsony ár.

13.Bruno Mars — Cadillac Allanté

Emlékszel az autóra Bruno ’24K Magic’ slágeréből? Az ő kocsija. A dal zenei videójához egy fekete 1995-ös Cadillac Allanté-t használtak. Az énekes beleszeretett és megvette.

14.Leonardo DiCaprio — Toyota Prius

A környezet iránti szenvedélyéről ismert Leonardo DiCaprio, Cameron Diazhoz hasonlóan környezetbarát Toyota Priust is vezet. Valójában szilárd meggyőződése, hogy Hollywood-nak meg kellene szabadulnia a büdös divatos terepjáróktól és limuzinoktól. Amikor Blake Lively-vel randevúzott, neki is egy Prius-t ajándékozott.

15.Mark Wahlberg — Toyota Sienna Minivan

Hiszed vagy sem, ez a jóképű izompacsirta egy Sienna Minivant vezet, és szerelmes belé. Egy Ellen DeGeneres-szel készített interjúban Mark tréfálkozva elárulta, hogy 4 gyermeke is szereti az autót, de a felesége „semmi pénzért nem ülne bele”.

Ha olyan híresség lennél, aki milliókat keres, akkor milyen autót vásárolnál?