Emberek

17 embertípus, aki képes az őrületbe kergetni másokat

Valamennyiünknek vannak olyan tulajdonságai és szokásai, amik a többi ember számára zavaróak lehetnek. Bizonyos esetekben ezek már annyira az életünk részét képezik, hogy általában mi magunk észre sem vesszük egészen addig, amíg a környezetünkben fel nem hívja rá valaki a figyelmünket. Egy másik kategóriába tartoznak azok az emberek, akik egy kicsit sem törődve másokkal, direkt cselekednek úgy, ahogy, holott pontosan tudják, hogy ez a többiek számára mennyire idegesítő.

Az indexkép folytatása a 16. helyen szerepel, de nem érdemes kihagyni a többit sem.

1. Utána persze neked kell megvigasztalnod és összekaparnod őt, amikor majd újra átveri őt a barátja.

2. Van az az embertípus, aki csak úgy „észrevétlenül” beáll egy hosszú sor mellé, és szépen lassan befúrja magát a sorba.

3. Vannak emberek, akiket egyáltalán nem érdekel, hogy rajtuk kívül más vásárlók is tartózkodnak a boltban, és leparkolják a bevásárlókocsijukat az út közepén, amitől aztán senki sem fér el.

4. Vannak azok az autósok, akik még arra sem veszik a fáradtságot, hogy irányjelzőt használjanak, amikor kanyarodni vagy sávot váltani készülnek. Nekik most megmutatjuk, hogy nem is olyan nehéz művelet:

5. A feleségem mindig három szobával arrébról beszél hozzám, és amikor szólok neki, hogy semmit nem értettem belőle, még ő lesz ideges rám, hogy újra el kell mondania.

6. Már nem először fordul elő velem, hogy valaki leparkol az autóm mögé úgy, hogy én nem tudok kiállni tőle. A hab a tortán, hogy még egy telefonszámot sem képes hagyni a szélvédőn, hogy legalább felhívhassam, hogy elálljon az útból. Legutóbb mindössze fél órát kellett várnom, hogy megérkezzen az autó tulaja…

7. Van egy munkatársam, aki mindenkitől megkérdezi, hogy hogyan telt a hétvégéje, vagy hogy mivel töltötte, de valójában egyáltalán nem is érdekli, és csak azért kérdezi meg, hogy utána a másik is megkérdezze tőle ugyanezt, és végre eldicsekedhessen, hogy neki mennyire jó volt, és hogy (szerinte) milyen „izgalmas” dolgok történtek vele.

8. Vannak azok a türelmetlen emberek, akik nem bírják megvárni, hogy a leszállók szabadon elhagyják a tömegközlekedési eszközt, ezért ahogy kinyílik az ajtó, azonnal elkezdenek feltolakodni szemben az árral.

9. A lakótársam rendszeresen benne hagyja a cukortartóban a kanalat kávésan, pedig már nem egyszer szóltam neki miatta.

10. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor valaki beleköt abba, hogy én miért szeretek, vagy éppen nem szeretek bizonyos ételeket. Majd elkezd okoskodni nekem, hogy szerinte mit is kellene ennem, és mit nem.

11. A 111B jelű parkolóhely az enyém, de a szomszédos parkolóhely tulajdonosa gyakran gondoskodik róla, hogy ne tudjam használni, ugyanis ő így parkol be:

12. Az idegeimre megy, amikor valaki félpercenként feltesz egy kérdést filmnézés közben, ahelyett, hogy a filmre figyelne, és akkor ő is értené, hogy mi történik benne.

13. Vannak olyan emberek, akik alkalmatlanok a tömegközlekedésre, ugyanis egyáltalán nincsenek tekintettel arra, hogy másoknak is ugyanolyan joga van haszálni a járművet, mint nekik.

14. Van olyan embertípus, akire ha rászólsz, hogy valamit nem jól csinál, vagy éppen nem ad bele eleget, akkor eljátssza, hogy ő igazán próbálkozik, csak sajnos ennyire esetlen és szerencsétlen. Ezzel eléri, hogy megsajnáld és megcsináld helyette, ő pedig röhög a markában, és tovább folytatja a lazsálást.

15. Vannak emberek, akik megállnak egy forgalmas helyen (pl. az ajtóban vagy a járda közepén) beszélgetni és bámészkodni, mit sem törődve azokkal, akik nem tudnak miattuk haladni.

16. Vannak olyan főnökök, akik rendszeresen megpróbálják elrontani a beosztottak jól megérdemelt pihenését. Valahogy így lehet humorral kezelni:

17. Egyes embereknek nem elég egyszer megbizonyosodniuk arról, hogy egy nyilvános WC ajtaja zárva van, ezért még jópárszor erősen megrángatják a kilincset, hogy a bent ülő ember teljesen beparázzon, hogy egy idegen mindjárt rátöri az ajtót.

via