Emberek

17 évvel fiatalabb színésznővel jött össze Joshi Bharat – Fotó

Joshi Bharat életében új fejezet kezdődött, ugyanis a közismert műsorvezető szíve már nem szabad. A szerelem szálai három hónapja fonódtak össze, amikor a nála 17 évvel fiatalabb Kiss Virág személyében nem csak egy kiváló szinkronszínésznőt, hanem élete párját is megtalálta. A színésznő a közönség számára olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a Vad angyal, a Róma vagy az Office.

A romantikus kapcsolat nem várt helyről, egy rádióműsor meghívásából bontakozott ki. “Meghívtam, és január végén a stúdióban találkoztunk… A felvétel után búcsúzkodtunk, és megemlítettem, hogy kávézhatnánk valamikor” – osztotta meg Joshi Bharat a Story magazinnal, miként gyulladt lángra közöttük a szikra.

A korkülönbség ellenére semmi sem gátolta meg őket abban, hogy őszintén és tabuk nélkül nyilvánítsák ki érzéseiket egymás iránt. “Pont az a lényeg, hogy nincsen óvatoskodás. Nincsen viselkedés. Önmagunkat adjuk egymásnak, és nincsenek tabutémák sem. Virággal bennünk nincs félelem, hogy egyszer vége lesz a kapcsolatunknak” – tette hozzá a műsorvezető.

Bár a házasság még nem áll szándékukban, a közös tervek már szépen formálódnak. Kiss Virág izgatottan mesélt a közelgő közös utazásokról: “Isztambulba készülünk a barátainkkal, nyár végén pedig Olaszországba utazunk.”

A kapcsolat minőségét Joshi Bharat szerint nem a házassági papír határozza meg. “Én nem feleséget kerestem, Virág pedig nem férjet. Mindketten voltunk házasok, ami igazából egy jelkép. Mert egy kapcsolat minősége nem a papíron múlik. A papír széttéphető.”

A pár boldogságát lelkesedéssel ecsetelte Joshi: “Mi tényleg összetartozunk, és mindegy, hogy hol, de azt vizionálom, hogy egymás kezét fogva sétálunk majd tíz-húsz év múlva is.” Az interjú során a szerelmesek körül a boldogság és a közös jövő iránti bizalom sugárzott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bharat Joshi (@bharat_josh) által megosztott bejegyzés

via