Emberek Érdekesség

10 alkalom, amikor hírességek királyi esküvőkön vettek részt és megszegték a hagyományokat

A királyi esküvők kiemelt jelentőséggel bírnak, ha a hírességek megjelenéséről van szó. Az elegancia áll a középpontban. Bár ezeknek az esküvőknek vannak bizonyos hagyományai, néhány híresség úgy dönt, hogy túlzó fejdíszeket visel, vagy eltér a nemi normáktól.

Mi nagyon jól szórakoztunk a királyi esküvői hagyományok megismerése közben, miközben megtanultuk a hírességektől, hogy mit ne tegyünk.

1. David Beckham

David megszegte a királyi hagyományt azzal, hogy A Brit Birodalom Rendje kitüntetését rossz oldalon viselte Kate Middleton és Vilmos herceg 2011-es királyi esküvőjén. Ráadásul általában elvárják, hogy a királyi esküvőkre meghívott vendégek az országban gyártott ruhákat viseljenek, ezt a szabályt pedig Beckham megszegte azzal, hogy Saint Laurent-öltönyt viselt.

2. Cara Delevingne

Cara frakkos öltönyt és cilindert viselt Eugénia hercegnő 2018-as esküvőjén. Bár úgy tűnik, a menyasszony megerősítését is megkapta előzetesen: „Eugénia gyerekkorom óta a barátnőm, és mindig is frakkot akartam viselni… Írtam neki egy sms-t, mivel nem voltam biztos benne, és ő így szólt: ‘Persze, nem is vártam mást tőled!'”.

Mégis, ez egy olyan outfit volt, ami felrúgta a királyi normákat.

3. Liv Tyler

Elég jól ismert tény, hogy egy királyi esküvőn a vendégek nem viselhetnek teljesen fekete ruhát. De úgy tűnik, Liv Tyler nem volt tájékozott erről a dress code-ról, hiszen sötét ruhában jelent meg Eugénia hercegnő esküvőjén.

4. Robbie Williams

Az ismert énekes olyat tett, amit nagyon lenéznek a királyi esküvők világában, vagyis rágózott. A lesifotósok gyorsan megörökítették ezt a pillanatot, ezzel mindenkinek leckét adva, hogy mit nem szabad csinálni egy ilyen rangú esküvőn.

5. Patrick J. Adams és Troian Bellisario

A szelfizés meglehetősen ártalmatlan dolognak tűnik egy esküvőn. Egy királyi esküvőn azonban nem: „A vendégeknek megmondják, hogy ne készítsenek képeket a nap egyetlen részéről sem” – magyarázta Duncan Larcombe, a The Sun korábbi királyi szerkesztője. Ráadásul Troian nyitott orrú cipőt viselt, ami túl informálisnak számít egy ilyen környezetben.

6. Pippa Middleton

A királyi koszorúslányoktól elvárják, hogy fehéret, vagy valami ahhoz közelit viseljenek, azonban Pippa ruhája egy kicsit túlságosan is menyasszonyi volt, elvéve a nővére pillanatát. Ráadásul őt nevezték ki koszorúslánynak, ami ellentétes a hagyományokkal. A legtöbb királyi menyasszonynak nincs felnőtt koszorúslánya.

7. Vilmos herceg

Vilmos herceg a bátyját, Harry herceget választotta tanúnak. Hagyományosan egy királyi esküvőn nincs tanú, hanem úgynevezett „támogató”. A testvéreket ez láthatóan nem érdekelte, és jól érezték magukat.

8. Harry herceg

Harry herceg is így tett, és a bátyját, Vilmost választotta tanúnak. Úgy tűnik, a testvérek saját hagyományt találtak ki, hogy egymás tanúi legyenek az esküvőjükön.

9. Beatrix hercegnő

Beatrix hercegnőre minden szem rá szegeződött Kate Middleton és Vilmos herceg 2011-es királyi esküvőjén. Pedig ez nem is lehetett volna így, hiszen senki sem viselhetett olyasmit, ami elvonhatta volna a figyelmet a menyasszonyról. Ez egy hatalmas nem a királyi esküvők világában.

10. Carey Mulligan

Hagyományosan elvárják, hogy a nők kalapot vagy valami hasonlót viseljenek egy királyi esküvőn. Carey nem a szokásos királyi megjelenést választotta, hanem egy tollas csatot tett a hajába.

Te mit viselnél egy királyi esküvőn? Viselnél valami szokatlant?

via