Férfiak

A születési hónapod meghatározza a testalkatodat! Ezt tudva a vékonyság titka nem bonyolult:

Korábban mi sem gondoltuk volna, hogy a születési dátumunk ismeretében kitalálható, hogy milyen alapvető testi adottságokkal rendelkezünk. A numerológia tudományának ezen felfedezését széles körben használhatjuk, akár arra is, hogy ideális testalkatunkat megtaláljuk, ki-ki személy szerint. A mi esetünkben tökéletesen bevált.

Hogyan állapíthatjuk meg a testalkatunk típusát? Nézzük meg egy példán keresztül. Marika 1969. 05. 10-én született.

1+9+6+9+0+5+1+0 = 31 → 3+1 = 4

A végén tehát egy egy számjegyű számot kapunk, amelyhez alább találjuk a leírást (A példában a 4-es számjegy határozza meg az adott ember alakjának a típusát):

1

Igen mozgékony típusba tartozol, és csak kis eséllyel hízol el. A mozgás nemcsak a testednek, a lelkednek is jót tesz, úgy érzed, szükséged van rá: nem azért mozogsz, mert kötelező, hanem az élményért! Nem is véletlen, hogy nemcsak karcsú vagy, de formás alakodat sokan irigylik!

2

Sajnos az átlagnál hajlamosabb vagy az elhízásra, azonban vedd figyelembe, hogy súlyodat fenntarthatod, amennyiben egészségesen étkezel: elsősorban a növényi ételekre tartózkodj! Tartózkodj az erős kalória megvonástól!

3

Valószínűleg hajlasz mindenen idegesíteni magad, és sokat aggódsz! Van akinek a súlyára ez kedvezőtlenül hat (elsősorban, mert evéssel igyekszik megnyugtatni magát), míg másokat pedig vékonyan és karcsún tart.

Ennek ellenére azonban az aggodalom hosszú távon nem használ a testednek, a lelki egészség elérése sokkal fontosabb!

4

Bár alapvetően nem vagy hízásra hajlamos, amennyiben nem olyasmivel foglalkozol, ami igazán érdekel téged, az feszültséghez, túlevéshez, és így a fölös zsír felhalmozódásához vezethet.

Ezzel szemben, ha az általad érdekesnek tartott és szeretet dolgokkal foglalkozhatsz, az energizál és élettel tölt fel: szinte kicsattansz az egészségtől!

5

Testalkatod elsősorban az élethez való viszonyulásodon múlik: amennyiben optimista embertípushoz tartozol, és a pohár mindig félig tele van a számodra, sosem fog felrakódni rád felesleges zsír. Ám tudnod kell, hogy akkor sem késő elkezdeni az optimista, pozitív gondolkodást, ha eredendően pesszimista környezetből jössz!

6

Sokan irigyelnek, mert alapvetően arányos, kecses és elegáns testalkattal rendelkezel, ráadásul azért semmi mást nem kell tenned, mint, hogy az ésszerű étkezés alapvető szabályait betartod.

7

Elsősorban az határozza meg a testalkatodat, hogy milyen a hétköznapi lelkiállapotod, amely pedig elsősorban a partnereddel való harmonikus, és kiegyensúlyozott kapcsolatodon múlik. DE: még egyedül is jobb, mint egy rossz kapcsolatban!

8

Lehet, hogy úgy gondolod, hogy hajlamos vagy a hízásra, azonban a te esetedben ez leginkább arról szól, hogy nem tudod elengedni a múlt egyes eseményeit, és nem vagy képes megbocsátani. Amennyiben ezen túllépsz, a lelki egészség a testi egészségedet is megtámogatja!

9

Hajlamos lehetsz az elhízásra, és igen nehezen adod le a felhalmozódott kilókat. Hosszútávú megoldást jelenthet azonban az étkezési szokásaid teljes átalakítása: ne kampányszerűen fogyókúrázz, hanem állj át egy komplex, egészséges életmódra! Meg fogja hálálni magát, mert az eredmény hosszú távú, testi-lelki egészség!

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid és ismerőseid is kipróbálhassák!