Érdekesség

Az 55 éves Lisa Bonet elárulta, mit tesz azért, hogy egyidősnek nézzen ki a lányával

Lisa Bonet 55 évesen is fiatalosságot és szépséget sugároz. Hibátlan bőrével és vibráló ragyogásával könnyedén dacol a múló évekkel. Lisa Bonet fiatalos külsejének titka az odaadó bőrápolási rutinjában, az egészséges életmódban és az igazi életörömben rejlik. Kortalan szépsége sokak számára inspirációként szolgál, bizonyítva, hogy a kor csak egy szám, amikor a fiatalos és magával ragadó jelenlét fenntartásáról van szó.

Kókuszolajat használ testápolónak.

Egy olyan könnyen megfizethető dolog, mint a kókuszolaj, sok krémet és testápolót helyettesíthet, és ugyanolyan jól teszi a dolgát. Hidratáltan tarthatja a bőrt, és enyhítheti a gyulladás jeleit.

A Road to Paloma színésznője azt mondja, azért szereti a kókuszolajat, mert mentes a durva vegyi anyagoktól. „Bio kókuszolajat használok, amit a testemre is használok” – osztotta meg. „Ez egyszerű és tiszta. Miért kennél a testedre olyan testápolót, amiben 10 összetevő van, amikor felkenhetsz egyet, ami a természetből származik, isteni illata van, és elvégzi a dolgát?”.

A szemöldökét is természetesen tartja.

A szemöldököd formájának átalakítása hihetetlen erővel formálja az arcodat, időtlen vonzerőt kölcsönözve neked, amely könnyedén eltüntethet éveket, vagy fiatalos ragyogást kölcsönözhet neked. Bonet azt mondja, szereti érintetlenül megőrizni a szemöldökét.

„A szemöldököm természetes. Azt hiszem, szerencsém volt. Ha túlszeded, lehet, hogy nem nő vissza. Mindig is eléggé sűrűnek tartottam őket. Elképesztő, hogy a szemöldök mennyire megváltoztatja az arcodat” – mondta.

Nagyon vigyáz az érzékeny bőrére.

Bonet bevallja, hogy a bőre elég érzékeny, és fontos, hogy okosan válassza meg a bőrápoló termékeket, hogy elkerülje az irritációt.

„Éjszakára elég aktív dolgokat használok, hogy a sejtek tovább forogjanak. Hetente néhányszor használok bőrradírt. Aztán használok néhány szérumot. Nagyon érzékeny bőröm is van, ami jó adag ápolást igényel. Nem tartozom azok közé az emberek közé, akik sminkben lefekszenek aludni, majd felébrednek, és minden rendben lesz” – osztotta meg.

Aktív marad.

A rendszeres testmozgás számos előnnyel jár a közérzetedre nézve, és még a bőr idő előtti öregedését is megelőzheted vele. A színésznő megosztja, hogy kiváló fizikai állapota ellenére elsősorban az alacsony terhelésű gyakorlatok felé hajlik.

„A kedvenc fitneszformám a tánc. Egy afrikai táncórára járok, amit imádok. Egyszer csak besétáltam, és már hét éve elég rendszeresen csinálom. Emellett hetente kétszer pilatesre járok, hetente egyszer jógázom, és hetente kétszer konditerembe” – mondta.

Annak ellenére, hogy Lisa Bonet és Jason Momoa külön utakon járnak, szerelmük története igazán szívhez szóló és felejthetetlen. Jason Momoa csodálata Bonet iránt nyolcéves korában bontakozott ki, amikor először látta őt egy tévésorozatban. Ma már csak két gyermekük közös nevelése közben ápolják megbonthatatlan kapcsolatukat.

via