Emberek

Az emberiség történelmének 6 legszerencsésebb embere

Néha olyan eseményeknek lehetünk tanúi, amelyek valószínűtlenek és aligha véletlenek. Úgy tűnik, hogy valaki megtervezte ezeket az eseményeket, hogy azok csak egy bizonyos módon történhessenek meg.

Az alábbiakban bemutatunk néhány embert, akiknek rendkívüli szerencséjük volt.

Lena Påhlsson

Lena Påhlsson talált egy jegygyűrűt, amely 16 évvel ezelőtt tűnt el, miközben zöldségeket szedett a kertjében. Egy sárgarépa nőtt át a gyűrűn, és a gyűrű előjött a zöldséggel.

Steve Flaig

Steve az édesanyja nélkül nőtt fel, és évek óta kereste. Mint kiderült, rossz vezetéknevet keresett. Egy véletlen segített neki megtalálni az édesanyját. Steve egy nagy áruházláncban kezdett dolgozni, és elmondta főnökének a küzdelmét. A főnök felismerte Steve édesanyjának vezetéknevét, mert mint kiderült, ennek a láncnak egy másik üzletében dolgozott.

Juliane Koepcke

Juliane Koepcke 1971-ben túlélt egy repülőszerencsétlenséget közvetlenül az Amazonas folyó felett. A 17 éves lány számos zúzódással és vágással került ki a balesetből. A balesetet követően Juliane-nak néhány napig a dzsungelben kellett vadállatok között élnie, amíg a helyiek meg nem mentették. Juliane volt az egyetlen túlélő azon a gépen.

Maarten de Jonge

Maarten de Jonge hivatásos holland versenykerékpáros a Malaysia Airlines mindkét repülőjáratára jegyet foglalt, és az utolsó pillanatban törölte foglalását. Az egyik gép eltűnt valahol az Indiai-óceánon, a másik pedig 2014 nyarán lezuhant.

Reshma Begum

Reshma Begum varrónőként dolgozott egy gyárban az egyik 18 emeletes épületben, a ’Rana Plaza’-ban. Nagyon szerencsés volt, hogy túlélt egy robbanást, de a romok alatt maradt. Szerencsére sikerült vizet és élelmet találnia, és így 17 napig életben maradnia, amíg a mentők ki nem szabadították.

Frane Selak

Frane Selak horvát zenetanár, aki először akkor menekült meg a haláltól, amikor egy vonat beesett a tóba. Ezt követően túlélt egy autóbalesetet, kiesett a repülőgépből, és egy rakat szénában landolt, miközben 19 utas tragikusan meghalt. A férfi néhány autóbalesetet is túlélt. Végül Frane körülbelül egymillió dollárt nyert a lottón.