Emberek

Bejelentette a Palota a lesújtó hírt Katalin hercegnéről

Kiszivárgott a nagyon szomorú igazság a palotából: nem titkolják már Katalin hercegnéről

Sajnos igaz.

Nagy a baj mostanában a királyi családban, Károly király és Katalin is rákos. Ugyan küzdenek a betegséggel, és nagyon pozitív arcukat mutatják a nyilvánosság felé, az igazság az, hogy hatalmas lelki nyomás van rajtuk. Katalin a „poklon megy keresztül” a kiszivárgott bennfentes információk szerint.

Vilmos herceg és Kate hercegnő a poklot éli át azóta, hogy rákot diagnosztizáltak nála

– árulta el Amaya Arrieta tervező, aki közel áll a királyi családhoz.

Elmondása szerint a család próbál megbékélni azzal, amitől mindenki tart.

Arrieta a tervezője George és Louis hercegek, valamint nővérük – Charlotte hercegnő – ruháinak nagy részének – írja a Daily Mail.

Vilmos herceg azonnal lemondta a programját: Katalin hercegnéről érkezett a szomorú hír!

Fél, hogy ha elmegy, még rosszabb lesz.

Időről időre felmerülnek hírek, hogy Katalin hercegné nem érzi jól magát. Mivel a bejelentés óta nem jelentkezett, és tény, hogy Vilmos több külföldi útját is lemondta. Az egyik ilyen fontos esemény

Vilmos herceg például törölte az októberi szamoai útját, ami aggodalomra adhat okot, mivel sokan úgy gondolják, hogy a herceg ezért döntött így, mert attól tart, hogy felesége állapota romlani fog.

Az esemény lemondása jelentős, mivel a Nemzetközösség Kormányfői Találkozóján, amely októberben kerül megrendezésre Szamoában, vagy az uralkodónak, vagy a hivatalos képviselőnek kell részt vennie.

Károly király visszamondta a részvételét, így Vilmosra hárult volna a feladat, azonban ő úgy határozott, hogy ebben a nehéz időszakban inkább feleségét támogatja.

JÖHET MÉG EGY KIS ÉRDEKESSÉG?

SOKAN NEM TUDJÁK DE KATILN HERCEGNÉNEK ŐK VOLTAK A SZERELMEI :

William Marks

Valóban, Katalin hercegné első ismert szerelme nem Vilmos herceg volt, hanem William Marks, akivel középiskolában jártak együtt. Marks, aki jelenleg politikai riporterként tevékenykedik a CNBC-nél, feleségül vette Joanna Bottát, olasz kollégáját, akivel egy fiuk született.

Henry Ropner

2007-ben, amikor Kate és William ideiglenesen szakítottak, mert Kate nem tudta fenntartani a média érdeklődését, Henry Ropnerrel kezdett el randevúzni. Ropner, aki egy sikeres nemzetközi vállalat vezetője, később Natasha Sinclairt, egy üzleti magnás lányát vette feleségül. Bár Kate és Henry útjai elváltak, a kapcsolatuk végeztével is baráti viszonyban maradtak.

Rupert Finch

Nincs már titok, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata milyen mély érzelmekre épül. Megtudtuk, hogy bár Vilmos volt az, akivel Katalin végül összekötötte az életét, nem ő volt az első komoly kapcsolata. Katalin az egyetemi évei alatt William Marksszal, Henry Ropnerrel és Rupert Finch-cel is járt. Mindegyik kapcsolat fontos szerepet játszott életében, de végül Vilmos mellett találta meg a boldogságot.

William Marks, Katalin első ismert szerelme, aki a középiskolai évek alatt volt a partnere, jelenleg politikai riporterként dolgozik a CNBC-nél. Henry Ropnerrel, egy sikeres nemzetközi vállalkozás tulajdonosával, 2007-ben, egy rövid szakítás idején került közelebbi kapcsolatba. Rupert Finch pedig az utolsó komoly kapcsolata volt Vilmos előtt, akivel az egyetemen ismerkedett meg. Mindkét férfi élete más irányt vett, miután kapcsolatuk Katalinnal véget ért.

Végül Katalin és Vilmos barátsága egy romantikus kapcsolattá alakult át, amelyet a St. Andrews Egyetemen kezdtek el. Néhány hónap ismerkedés után hivatalosan is egy párt alkottak, ami később királyi esküvőhöz és három gyermek születéséhez vezetett.

A Katalin hercegné és Vilmos herceg közötti szerelem tündérmesébe illő. A walesi hercegi pár a világ egyik legkedveltebb szerelmespárja, akik stabil példaként állnak a nyilvánosság előtt. Miközben a hírességek között gyakoriak a válások és szakítások, ők már a 13. házassági évfordulójukat ünneplik, és láthatóan minden helyzetben támogatják egymást.

Kétmilliárdan nézhették az esküvőt

A becslések szerint kétmilliárd ember nézhette Vilmos herceg és Kate Middleton 2011-es esküvőjét televízión keresztül. A pár először a skóciai Szent András Egyetemen találkozott 2001-ben, ahol mindketten művészettörténetet tanultak. A kapcsolatukat 2004-ben vállalták fel nyilvánosan, és bár 2007-ben rövid időre szakítottak, hamar rájöttek, hogy együtt akarnak maradni. Az eljegyzésüket 2010-ben egy kenyai utazás alatt jelentették be, majd egy évvel később egy nagyszabású esküvő következett, amelyet az Egyesült Királyságban hivatalos ünnepnappá is nyilvánítottak, és ahol 1900 vendég vett részt.

Jóban-rosszban is együtt Katalin hercegné és Vilmos herceg

A hercegi párnak három gyermeke született, György 2013-ban, Sarolta 2015-ben, Lajos pedig 2018-ban. Hogy jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, mi sem mutatja jobban, mint hogy Vilmos minden erejével támogatja feleségét, Katalint, aki nemrég rákbetegségéről vallott. A napokban kiszivárgott, hogy többnapos hivatalos útjait alighanem lemondja Vilmos, hogy a lehető legkevesebb időre hagyja magára a nehéz időkben Katalint.

A hercegi pár életében mérföldkövet jelentő pillanatokról készült fotókat az alábbi képre kattintva nézheted meg:

via