Emberek

Így néznek ki ma Bud Spencer lányai: Cristina és Diamante túl az ötvenen is gyönyörűek

Így néznek ki ma Bud Spencer lányai: Cristina és Diamante túl az ötvenen is gyönyörűek

Bud Spencer mindig is büszke volt gyermekeire. Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli, olasz úszó, vízilabdázó és színész, aki leginkább a Piedone-filmekkel, spagettiwesternekkel és a Terence Hill-lel közös filmjeivel vált igazán ismertté világszerte.

A híres színésznek 3 gyermeke született, egy fia, Giuseppe Pedersoli, aki most 62 éves, és két lánya, Cristiana Pedersoli, akinek édesapja a Cri Cri becenevet adta, 61, Diamante (becenevén Didda) pedig 50 éves. Bár családapaként nem mindig tudott elég aktívan részt venni a gyerekei életében a munkája miatt, amikor otthon volt, minden idejét velük töltötte.

Az évek során mindkét lánya gyönyörű nővé vált, Cristiana művész, festőként és szobrászként is alkot, ugyanakkor életrajzi könyvet is írt édesapja életéről, ami magyarul Apám, Piedone címmel jelent meg. Azt mondja, mind a mai napig közel érzi magához az édesapját, akit mindig is csodálatos embernek tartott.

Diamante színésznőként kezdte pályafutását, Diamy Spencer művésznéven, de ma már lakberendezőként dolgozik. Fia, Sebastiano Pigazzi, szintén követte a családi hagyományt, és belőle is színész lett.

.

via