Érdekesség Humor

Ismerd meg a kreatív apát, aki új szintre emelte az „Egyedül lenni otthon apával” elnevezésű programot

Általában, amikor üzenetet küldesz a párodnak a gyerekekkel kapcsolatban, egy rövid válaszra számítasz, amely megnyugtat a jólétükről. Az apa és fotós, Kenny Deussnak azonban más tervei voltak, így született meg a viccesen photoshopolt képek gyűjteménye.

Az egész a gyerekei születésével kezdődött.

Amióta Kenny lányai megszülettek, úgy döntött, hogy a legtöbbet szeretné kihozni a gyerekkorukból azzal, hogy egyedi és különleges fotókat készít róluk. Amikor apa lett, elsajátította az apás viccek művészetét, túlmutatva a puszta giccses sorokon.

Vicces alkotásainak gyűjteménye olyan photoshopolt képekből áll, amelyeken ironikusan veszélyesnek tűnő helyzetekbe helyezi gyermekeit.

Az egész az első lányuk, Alix érkezésével kezdődött. Tineke Vanobbergen, Kenny barátnője és újdonsült anyuka kezdetben nem szívesen vált el a lányától. Azonban ahogy teltek a hónapok, eljött az idő, hogy Tineke visszatérjen a munkájához.

Mint sok más anya, ő is szorongott attól, hogy hátrahagyja újszülöttjét. Mindazonáltal teljes mértékben bízott abban, hogy Alixról apja, Kenny Deuss jól gondoskodik majd.

Megunta ugyanazokat a fotókat.

Mivel Kenny és barátnője könnyedén kezelték a kapcsolatukat és a szülői munkát, Kennynek az az ötlete támadt, hogy ügyesen photoshoppolt képekkel válaszoljon, valahányszor barátnője a gyerek jóllétéről kérdezősködik. Az első hét után megunta, hogy ugyanazokat a képeket küldözgeti, ezért úgy döntött, feldobja a dolgokat.

A képek annyira meggyőzőek voltak, hogy a barátnője először megdöbbent, és kétszer is meg kellett néznie. A nő azonban hamar felfedezte Kenny kreatív vállalkozását, és rájött, hogy mire készül a férfi.

Célja, hogy megdöntse a tévhiteket.

Miután Kenny barátnője megosztotta ezeket a képeket a munkatársaival, azok alig várták, hogy rendszeresen többet lássanak. Ennek eredményeképpen Kenny Deuss Instagram-oldala gyorsan népszerűvé vált, és jelentős rajongótáborra tett szert.

Amikor arról kérdezték, hogy mi különbözteti meg őt más digitális alkotóktól a szórakoztatás és az új ötletek kitalálása terén, és mi hajtja őt a szokatlan gondolkodásban, Kenny azt válaszolta: „Úgy készítem a képeimet, hogy finoman utalok arra a tévhitre, miszerint az apák nem tudnak gondoskodni a gyerekeikről. A képek arra szolgálnak, hogy kigúnyoljam ezt a tévhitet, és egyúttal megtréfáljam velük a barátnőmet. És azt hiszem, sok követőm érzi magát így megtréfálva, és viccesnek találja.”

A gyermekeik gondozására otthon maradó apák száma 1989 óta majdnem megduplázódott, és ez a tendencia napjainkban is folytatódik. Annak ellenére, hogy szülőnek lenni hihetetlenül nagy kihívás és megterhelő, néhány apuka abban jeleskedik, hogy a legjobb időt tölti a gyerekeivel, amikor egyedül van otthon velük.

via