Emberek Érdekesség Humor

Jennifer Aniston beszél Brad Pittről és arról, hogy mi köti most össze őket valójában

Jennifer Aniston és Brad Pitt gyönyörű házaspár volt. A 2000-es esküvői ceremóniájuk során senki sem gondolta volna, hogy évtizedekkel később a kapcsolatuk egészen másképp fog kinézni. Aniston tisztességes önmagával és a nyilvánossággal szemben is, és megosztotta érzéseit és gondolatait Bradről.

Szakításuk után Jennifer Aniston így vallott: „Nagyon remélem, hogy egy nap újra barátok lehetünk. Életem végéig szeretni fogom [Bradet]. Ő egy fantasztikus ember. Nem bánok semmit, és nem fogom magam emiatt ostorozni”.

Teltek az évek, és úgy tűnik, a kívánsága elkezdett teljesülni.

Annak ellenére, hogy átélték Hollywood egyik legnagyobb visszhangot kiváltó szakítását, Jennifer Aniston és Brad Pitt több mint 15 évvel később is „haverok” maradtak. 2018-ban bevallotta, hogy régi házassága valójában „nagyon sikeres” volt, de úgy döntöttek, hogy a házasságukon kívül lesznek boldogok.

Brad Pitt még Aniston 50. születésnapján is részt vett, 2020-ban pedig a 26. Screen Actors Guild Awardson volt a híres újraegyesülésük. Meleg szóváltásuk volt és tiszta boldogság egymás iránt. „Jen boldog volt Brad miatt. Gratuláltak egymásnak és ennyi volt”.

Aniston megerősítette: „Brad és én haverok vagyunk, barátok vagyunk. És beszélgetünk, és egyáltalán nincs semmi furcsaság, kivéve mindenkinek, aki valószínűleg nézte, és azt akarta, hogy legyen, vagy feltételezte, hogy legyen. Jól éreztük magunkat, és ez egy nagyszerű ügyért volt”.

Mindenkinek megvan a saját magánélete, és úgy tűnik, a kapcsolatuk mindig is jó volt. Még egy kicsit „vissza is lépett” Brad új barátnője miatt, de úgy tűnik, ez sem befolyásolta a barátságukat.

via