Férfiak

Kiszel Tünde megmutatta 40 évvel fiatalabb párját: a jóképű fiatal elrabolta a naptárdíva szívét!

A naptárdíva több mint egy évvel ezelőtt mutatta meg fiatal szerelmét, aki akár az unokája is lehetne.

Kiszel Tünde mindig is a fiatalabb férfiakhoz vonzódott, az elmúlt években többször is bemutatta a nagyközönségnek szerelmeit, akik között szép számmal láthattunk fiatalabb férfiakat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

A naptárdíva tavaly év elején hozta nyilvánosságra, hogy egy titokzatos fiatalember lopta el a szívét, és bár akkoriban igen titokzatos volt az úriembert tekintve, annyit elárult, hogy a jóképű férfi üzletemberként tevékenykedik.

Azóta az ország egyik kedvenc celebje több képet is posztolt közösségi oldalán fiatal udvarlójáról, és szemmel láthatóan nagy közöttük az összhang, Kiszel Tünde úgy ragyog, mintha kicserélték volna.

A naptárdívát több eseményre is elkísérte a jóképű férfi, akit Ricsinek hívnak, sőt közösségi oldalainkon számos alkalommal is bebizonyították mennyire szeretik egymást, amit a rajongók lelkesedéssel fogadnak, ám szép számmal akadnak irigyeik is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

„Csak gratulálni tudok. Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Nincs ezzel baj” – írta egyik rajongó Kiszel Tünde közösségi oldalán, az egyik húsvéti bejegyzésénél.

„Tényleg helyes pasi… gratulálok a nagy szerelemhez” – fűzte hozzá egy másik.

És bár párja jóval lehet akár 40 évvel is fiatal szerelmük töretlen. Mi nagyon sok boldogságot kívánunk a párnak!

via