Emberek

Molnár Anikót a magyar Marilyn Monroe-nak titulálták. Így nyilatkozott a művésznő:

A közelmúltban egy meglehetősen szokatlan és meghökkentő összehasonlítás látott napvilágot, amely Molnár Anikót, a magyar színésznőt és énekesnőt állította párhuzamba Marilyn Monroe-val, az amerikai filmszínésznő legendával.

A Metropol szúrta ki a meghökkentő kérdést – “Szerinted is Marilyn Monroe az amerikai Molnár Anikó?” – nem csak a közönséget, de magát Molnár Anikót is meglepte.

“Ki találta ki ezt a baromságot?” – reagált Molnár Anikó Instagram-sztorijában, nyilvánvalóan zavarban azon kérdés kapcsán, ami az ő és Marilyn Monroe közötti hasonlóságot firtatta. A kérdéshez csatolt fotópáros csupán annyiban mutatott hasonlóságot a két nő között, hogy mindketten szőkék.

Az összehasonlítás mögötti logika valóban nehézkesen követhető. Molnár Anikó, aki jövőre ünnepli 50. születésnapját, a mai napig aktívan részt vesz a művészeti életben, anyagilag támogatja szeretett édesanyját, és az OnlyFans platformon is tevékenykedik.

Ezzel szemben Marilyn Monroe gyermekkorát nevelőszülőknél és árvaházakban töltötte, és tragikus módon, mindössze 36 évesen, túladagolásban hunyt el.

Az összehasonlítás talán arra világít rá, hogy mindkét nő kiemelkedik a saját területén, és mindketten rendkívüli figyelmet kaptak/kapnak a közönség részéről.

Azonban életútjaik, pályafutásuk és hatásuk a közönségre jelentősen eltér egymástól.