Emberek

Ő Kiszel Tünde 40 évvel fiatalabb szerelme

Kiszel Tünde, a híres naptárdíva képtelen elfogadni az öregedést. A most 64 éves sztár folyamatosan retusált és filterezett fotókkal mutatja magát a közösségi médiában, próbálva elhitetni rajongóival, hogy az idő vasfoga nem vonatkozik rá, és még mindig úgy néz ki, mintha épp csak belépett volna a 30-as éveibe.

A sztár ráadásul sosem választ férfit korának megfelelően. Inkább olyan fiatalemberekkel kerül kapcsolatba, akikkel vissza tudja fordítani az idő kerekét, és akik mellett újra fiatalnak érezheti magát.

Tíz évvel ezelőtt is volt egy akkor 21 éves párja, így Tünde hű maradt ahhoz, hogy csak olyan férfiakkal álljon kapcsolatban, akik legalább 30 évvel fiatalabbak nála.

Az ismert naptárdíva legújabb szerelme, Ricsi – aki állítása szerint üzletember – valószínűleg nem töltötte még be a 30-at, így a korábbi mintához hűen most is egy legalább 35 évvel fiatalabb fiatalemberrel dicsekszik az oldalán.

Hol ismerkedhetett Kiszel Tünde? Talán egy naptár dedikálásos eseményen találkozott először új szerelmével.

Bár a párnak látszólag boldog a kapcsolata, a kommentelők nem nézik jó szemmel Kiszel Tünde párkapcsolatát. Sokan inkább viccelődnek az életkülönbségen, vagy éppen a fiatal férfi kora miatt.

Kiszel Tünde az alábbi képeken mutatta meg, hogy milyen volt a húsvéthétfőjük, és milyen sokan locsolták meg őket.

A képek alatt számos észrevételt kapott az életkorát illetően, azonban a sztár továbbra is hű marad önmagához, és a fiatalos megjelenést preferálja. – írja a promotions.hu

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

via