Ezotéria

Válassz egy homokórát a 6 közül, olyant fogsz olvasni, amire nem is számítasz!

A homokóra, amelyet kiválasztasz, tökéletesen leírja az életedet! Elcsodálkozol majd, amikor olvasod, és magadra ismersz a leírásban. Ezzel a személyiségteszttel újra felfedezheted önmagadat.

Az első homokóra

Jól érzed magad a bőrödben! Talán el sem hiszed, amíg nem látod, de egymás után minden vágyad teljesül, és mindent megkapsz, amire csak vágysz az életben. Vannak rosszindulatú emberek, akik keményen kritizálnak téged, de ezt csak irigységből teszik, mert messze fölöttük állsz, és, ha figyelmen kívül tudod hagyni a kritikájukat, ez így is marad.

Bár azt mondják, hogy aki szenved és tanul, az jó ember, aki nem érdemel csalódást, de próbálj meg nem túl sok terhet venni a lelkedre. Olyan ember vagy, aki nem nyílik meg egykönnyen és gyakran másoknak, de akkor teljesen és tökéletesen. Bárki, aki ismer téged, szerencsésnek mondhatja magát, hogy az élete része vagy, neked pedig magasabb rendű, isteni célod van az életben.

Eléred azt, amit igazán szeretnél. Mindig a figyelem középpontjában vagy. Elfogadod az adott körülményeket, és bármilyen helyzetet a javadra tudsz fordítani, ha szükséges. Valóságos lángész vagy, és nagyon könnyen befolyásolni tudsz másokat, bár sokszor észre sem veszed.

A második homokóra

Ne tekints folyton vissza a múltba, ami történt, megtörtént, és semmin nem fogsz változtatni azzal, ha ezen rágódsz. Élj a jelenben, és nézz előre, hogy ne ismételd meg ugyanazokat a hibákat, amiket egyszer már megbántál.

Hihetetlen, de igaz, nem álom, hanem valóság, mindaz, ami történni fog veled. Csak türelmesnek kell lenned, és várnod egy kicsit, mert valami igazán rendkívüli dolog történik majd veled. Állj meg egy pillanatra, és vizsgáld meg az életedet: nézd meg, honnan indultál el, hol vagy most, és próbáld elképzelni, hová szeretnél eljutni, anélkül, hogy azon gondolkodnál, milyen nehéz az út, ami odáig vezet.

Sajnos a legtöbbször neked kell szenvedned! Ne vedd túlságosan a szívedre mások rosszindulatát, nem elég, hogy egyszer már a padlóra kényszerítettek, de szépen lassan tönkre is akarnak tenni. A legfontosabb, hogy tudd, soha ne nézz hátra, ami történt, már megtörtént.

Ne láncold magadat a múlthoz, már nem térhetsz vissza oda. Teljes harmóniában vagy önmagaddal, az életed egyensúlyban van, és semmi sem változtathatja meg a gondolkodásmódodat, amely kitűnő. Mindig eléred, amit akarsz. Ne keseredj el akkor sem, ha valaki visszautasít, mert bárkit magadhoz tudsz vonzani, ha igazán akarod. Jó és gazdag a lelked, és számos jó tulajdonságod van!

A harmadik homokóra

Nagyon sok meglepetésben lesz részed az életben, és a legszebb meglepetés az a nap lesz, amikor az álmaid egyenként valóra válnak. Ne törődj annyit azzal, hogy mások szerint mi jó vagy rossz neked, hozd meg a saját döntéseidet, anélkül, hogy hallgatnál mások véleményére, mert te tudod a legjobban, mi jó neked, és mi nem.

Ne hasonlítsd magad másokhoz, érezd jól magad, úgy, ahogy vagy, mert különleges és egyedi személyiség vagy, anélkül, hogy megpróbálnál másokhoz hasonlítani. Erős vagy, minden erőforrás a rendelkezésedre áll, amire csak szükséged lehet a siker eléréséhez, és el is tudod érni azt, semmi nem állhat az utadba.

Érzed, hogy szeretnek és védelmeznek téged azok, akik fontosak neked, és a saját belső Univerzumod segít neked felfedezni a valódi sorsodat. Minden szép és ragyogó lesz az életedben.

A jövőd nagyon jónak ígérkezik! Úgy tűnik, olyan személy vagy, akit semmi sem lep meg. Ez a tulajdonság határozott meg téged azokban a helyzetekben is, amelyeken eddig keresztülmentél. Erős személyiség vagy! Nem kell hangosan megfogalmaznod a kívánságaidat, mert azok anélkül is teljesülnek, ha hiszel bennük.

A negyedik homokóra

Csak jó embereket vonzol magadhoz. Szereted önmagadat, másoknak is tudsz szeretetet adni, és az emberek nagyon könnyen kapcsolatba tudnak kerülni veled. Képes vagy ellenőrizni és szabályozni az érzéseidet, és mindig megkapod azt, amire vágysz. Az anyagi biztonság a legfontosabb cél a számodra. Ha szeretsz valakit, annak a legjobbat akarod megadni, és úgy döntesz, hogy teljes mértékben önmagadat adod neki.

Képes vagy a mások hibájából is tanulni, az élet túl rövid ahhoz, hogy te is elkövesd mindezeket. Minden attól függ, hogy nézed a dolgokat! A legfontosabb, hogy ne gondold úgy, hogy magányos vagy, ha azok, akik közel álltak hozzád, csalódást okoztak! Vihar után mindig felragyog a szivárvány.

Most hunyd be a szemed, és gondolj az életed legszebb pillanataira! Látod, milyen gyönyörűek? Ezt jelenti álmodozónak lenni, ha hiszel is az álmaidban! Még mindig jobb, ha egyáltalán nincsenek elképzelésed, mint ha téves elképzeléseid vannak.

Hallgasd meg az embereket, mielőtt megharagudnál rájuk, és megszakítanád velük a kapcsolatot, mert néha tényleg létezik jó magyarázat egy súlyosnak tűnő helyzetre. Ne aggódj, és várj, mert valami igazán csodálatos dolog történik majd veled, ami a szó szoros értelmében megváltoztatja az életedet. Hamarosan teljesülni fog egy álmod! Haladj előre emelt fővel, bármilyen lehetetlennek is tűnjön ez néha, egy nagy adag optimizmussal könnyen átvészelheted a legnehezebb helyzeteket is.

Az ötödik homokóra

Sok olyan barátod van, akik kinevetnek a hátad mögött, néha még azok is közéjük tartoznak, akik egyébként azonnal a segítségedre sietnek, ha szükséged van rájuk. Szerettél. Megbocsátottál. Reméltél. Küzdöttél. Feladtad. Sírtál. Győzedelmeskedtél.

Ez már mind a hátad mögött van, és ma már őszintén tudsz mosolyogni, bár a lelkedben olyan harcok dúltak, amelyekről fogalmad sem volt. Inkább ne higgy semmiben, mint, hogy a rossz dolgokban higgy.

Az idő mindent elcsendesít és tisztáz. Semmilyen lelkiállapot nem tart örökké, idővel minden változik. Meg kell értened, hogy a nagy szerelem és a nagy sikerek néha nagy kockázattal is járnak. Ne figyelj oda minden rémhírre, pletykára, nem mindig igaz, amit az emberek mondanak, ezért elemezz alaposan minden rendelkezésedre álló információt, mielőtt túldramatizálnád a helyzetet. Csak örömökben és boldogságban lesz részed.

Sok barát áll majd melletted, és az álmaid szépen lassan valóra válnak, még ha ezt most nem is tudod elhinni. Mindig határozottan kimondod a véleményedet, még akkor is, ha az emberek többsége gyakran ellentmond neked, és ha megfelelően érvelsz az álláspontod mellett, meggyőzöd őket arról, hogy könnyedén el tudod érni a céljaidat.

A hatodik homokóra

Szép és virágzó jövő elé nézel, minden utad a boldogsághoz vezet. Mindenben részed lesz, amire valaha is vágytál! Ne tulajdoníts olyan nagy jelentőséget a negatív dolgoknak, amelyek veled történnek, és összpontosíts inkább a pozitív dolgokra, mert ha a pohár teli oldalát nézed, sokkal boldogabb ember leszel, és ez sokat segít a jobb kommunikációban is.

Válogasd meg alaposan azokat az embereket, akiknek megengeded, hogy belépjenek az életedbe és a lelkedbe, mert sok embernek két arca lehet, és megbánhatod, hogy ha túl könnyen megnyíltál előttük.

Megtanultad, hogy ahhoz, hogy harmóniában légy másokkal, először saját magaddal kell jó kapcsolatot kialakítanod. Tudj megbocsátani magadnak, fogadd el önmagadat, tanulj és felejts.

Nem kell hétköznapi embernek lenned, minden jogod megvan hozzá, hogy kivételes légy! Tanuld meg, hogy csak akkor áraszthatsz fényt, ha teljes lánggal égsz. Kockáztass többet, mert bőven van, mit nyerned! Ne csak nézőként kövesd a saját sorsodat. Vedd a kezedbe az irányítást, és kezdj valamit az életeddel! Tedd azt, amit akarsz, de előbb érd el, hogy azok közé tartozz, akik valóban tudják, mit akarnak. Ne légy közömbös, nemtörődöm! Hozd ki a legjobbat magadból, mert ez a te életed, és minden téged illet meg benne.

via