Emberek

Mutasd a lábad, megmondom milyen vagy…

Lábunk formája rengeteg mindent elárul rólunk, híven tükrözi ugyanis, hogy érzelmileg, lelkileg illetve fizikailag egyensúlyban vagyunk-e. A láb és a lélek kapcsolatban áll egymással, amelyet már az ősi civilizációk is tudtak, és még a gyógyítás területén is használtak.

A Te lábad melyik típusba tartozik? Ezek a jellemzők igazak rád (lábfejek vizuális ábrázolását tartalmazó képet alább is megtalálod):

Az egyiptomi lábfej esetében a nagylábujj a leghosszabb, a lábfej szélessége maximum átlagos. Remek intuícióval és kreativitással megáldott személyiség, ötletei azonban több esetben is ártalmára lehetnek: akár még pénzügyi problémákat is okozhatnak, mert a megvalósításuk nem mindig olyan, mint ahogy elképzeli!

Római lábfej: az első három ujj hossza hasonló, a kisujj és a negyedik ujj pedig rövidebb. Olyan gyakorlatias személyt mutat, aki két lábbal áll a földön, ennek ellenére azonban nem zárkózik el a spiritualitástól és a kreativitástól. Bár nem hajlamos ezen a területen véleményt alkotni, azonban ahogy idősödik, érdeklődése egyre inkább kiterjed ilyesmire is, és rájön, hogy remek érzéke van hozzá!

A görög lábfejű emberek esetében a negyedik lábujj hosszabb a nagy lábujjnál. A lábfej szélessége általában keskeny, maximum átlagos. A vezető szerepre, és a kontroll gyakorlására való igény jellemzi az ilyen lábbal rendelkező emberekkel. Nagyon jó abban, hogy másokat tettekre késztessen, ő maga azonban sokkal inkább a gondolatok, mint a tettek embere.

Akik germán lábfejjel rendelkeznek, lábujjaik tömzsi, négyzetes formájúak, és a legtöbb lábujjuk hossza megegyezik. A lábfej sok esetben az átlagos vagy annál szélesebb kategóriába esik. Szerencsés emberek, mert nagyon stabil, megbízható természettel rendelkeznek, és jól kezelik az érzelmi nehézségeket. Szilárdak, erősek, és szavahihetőek, nem hajlamosak önáltatásra. Jól kezelik a napi ügyeket, gyakorlatiasak, és képesek nagyon keményen dolgozni.

A kelta lábfej különböző hosszúságú lábujjakat és széles lábfejet jelent. Konzervatív és érzékeny természetű ember, érzelmeiben kitartó, a gondolatait pedig jól képes irányítani! Sok esetben azonban csalódnia kell másokban, akik nem olyan hűségesek őhozzá, mint ő másokhoz.

Neked mi a véleményed?