Emberek

ValóVilág új résztvevője: „Nem a munkára születtem”

ValóVilág új résztvevője: „Nem a munkára születtem, inkább a bulizásban lelem örömömet. Ha sikerül a 36 millió forintos fődíjat megszereznem, akkor bulizásra fogom költeni.”

A munka nem az én világom, ezért inkább az élet élvezetének szentelem minden perce­met – mondja VV Dzsigeri, a ValóVilág 12 friss játékosa.

Soha nem volt még komoly kapcsolatom, és nem is tervezek a közeljövőben.

A ValóVilág 12 társaságát egy új, különleges karakter gazdagítja a hétfő esti adásban: VV Dzsigeri, akit elsősorban profi bulizóként ismerhettünk meg bemutatkozó videójában.

„Jelenleg nem vagyok állásban, és nem is voltam az elmúlt időszakban, és valószínűleg nem is fogok. Ez a helyzet sajnos, próbálkoztam, de mindig hamar kibukott valami. Nem az én világom, és egyáltalán nem szeretem, ha mások diktálnak nekem, mit kellene csinálnom. Mostanra már körülbelül egy éve semmit nem csinálok, mert a szüleim, a nagymamám és a nagypapám is nagyon szeretnek, és én ezt ki is használom, hogy eltartsanak engem”

– mondja a 21 éves fiatalember, aki a megmaradt energiáit a szórakozásba fekteti, amelyet állítása szerint profi szinten űz.

„Számomra már csütörtökön elkezdődik a hétvége, és csak bulizunk egészen hétfőig. Persze, ezekben a négy napban mindig találok időt a nőkre is.”

Soha nem volt még komoly kapcsolata, és nem is tervez a közeljövőben, mert életstílusa nem férne bele egy hosszú távú párkapcsolatba. Ígérete szerint a ValóVilág villájában sem fog ezen változtatni, ahol hétfőn, a kilencedik jelöltként költözött be, hogy megnyerje a 36 millió forintos fődíjat, amit… igen, főként a bulizásra költené.