Érdekesség Film

10 alkalom, amikor a színészek a saját gyerekeikkel osztoztak a képernyőn, és még csak észre sem vettük

Lehet, hogy nem vetted észre, de Angelina Jolie a kislányával szerepelt egy film forgatásán. Nem sűrűn olvassuk el a filmek végén a stáblistát, de néha a színészválasztás meglephet minket.

Lelepleztünk 10 olyan gyerek-szülő párost, akik ugyanannak a filmnek a forgatásán szerepeltek, és szeretnénk megosztani veletek.

1. Vivienne Jolie-Pitt és Angelina Jolie a Demóna című filmben.

Vivienne Jolie-Pitt a Demónában a fiatal Aurora hercegnőt alakította, mert az összes többi gyerek rettegett Angelina Jolie-tól: „A többi 3 és 4 éves [szereplő] nem akart a közelembe jönni. Olyan gyereknek kellett lennie, aki kedvel engem, és nem fél a szarvaimtól, a szemeimtől és a karmaimtól. Szóval Vivnek kellett lennie.”

2. Melissa McCarthy lánya, Vivian Falcone A lecsap csapat-ban.

Melissa McCarthy lánya, Vivian Falcone egyszer tényleg ott volt ugyannak a filmnek a forgatásán. Ő játszotta Lydia fiatalabb változatát A lecsap csapat-ban.

3. Alice Richmond és Tina Fey A stúdióban

Tina Fey lánya, Alice, aki akkor 7 éves volt, Liz Lemon fiatal változatát játszotta A stúdió epizódjaiban. Egy visszatekintő jelenetben tűnt fel, amelyben Lemon felidézte első esküvői élményét.

4. Mamie Gummer és Meryl Streep az Este című filmben.

A 2007-es Este című filmben Meryl Streep és lánya, Mamie Gummer osztozott a képernyőn. Mamie a fiatal Lila Wittenborn szerepét játszotta édesanyjával, aki a mai változatot alakította.

5. Mark Sheppard és William Morgan Sheppard a Ki vagy, doki?-ban.

Mark Sheppard 3 alkalommal játszotta apja, William Morgan Sheppard fiatalabb változatát. Ez a duó szerepelt a Ki vagy, doki? epizódokban, az NCIS-ben és a Menekülés a rejtelmes szigetről című filmben.

6. Atandwa és John Kani a Fekete Párducban

T’Chaka egy kitalált karakter a Fekete Párducból. John Kani alakította ezt a karaktert, Kani fia, Atandwa pedig a fiatalabbik énjét játszotta.

7. Annie Starke és Glenn Close A férfi mögött című filmben.

Glenn Close 2018-ban vállalta el Joan Castleman szerepét A férfi mögött című drámában. A történet egy olyan nőről szólt, akinek a férjét Nobel-díjra választották. A karakter fiatalabb változata visszatekintésekben tűnt fel, amelyet Annie Starke, Glenn Close lánya alakított.

8. Eva Amurri Martino és Susan Sarandon a Ments meg, Uram! című filmben.

Eva Amurri Martino Susan Sarandon színésznő lánya. Az egyik első nagy áttörése a filmiparban az volt, hogy édesanyja karakterének, Helen Prejean nővérnek a fiatalabb változatát alakította a Ments meg, Uram! című filmben.

9. Domhnall és Brendan Gleeson a Harry Potter-sorozatban.

Brendan Gleesonra a Harry Potter-sorozatban Alastor Mordon szerepéből emlékszünk. Nem is tudtuk, hogy Brendan fia, Domhnall Gleeson is feltűnt vele.

10. Lily-Rose Melody Depp és Johnny Depp a Jógamániában

Johnny Depp a lányával, Lily-Rose Melody Depp-pel osztozott a képernyőn. A lány akkor 15 éves volt, és a Jógamánia című vígjáték-horrorfilmben szerepelt.

Neked melyik gyerek-szülő duó a kedvenced? Szerinted ki tehetségesebb színészként, mint a híres szülei?