Érdekesség

10 furcsa tény hírességekről, ami még a legigazabb rajongókat is meglepheti

Hírességnek lenni kemény munka. Nemcsak jól kell kinézniük és jól kell viselkedniük, hanem világszerte rajongók millióinak elvárásainak is meg kell felelniük. Ezek a közszereplők azonban ugyanolyanok, mint mi, reményekkel, félelmekkel és álmokkal. Nézzünk tehát néhány meglepő, mégis átélhető tényt 10 híres emberről.

1. Robert Pattinson elvitt egy zaklatót egy unalmas randira.

Robert Pattinsonnak volt egy zaklatója, aki heteken át minden nap a lakása előtt várakozott. Egy nap nem volt jobb dolga, ezért elvitte a nőt vacsorázni, akinek meglepetésére a férfi csak panaszkodott az életéről és untatta. Mondanom sem kell, hogy soha többé nem találkoztak.

2. Nicolas Cage-nek volt egy bébi polip háziállata.

Cage egyedi, különc ízléséről ismert. Többek között vásárolt egy Cool nevű óriás polipot, amit 1998-ban vett, hogy segítsen neki a színészi szerepekben.

3. Scarlett Johansson-nak van 2 albuma.

Scarlett Johansson a világ egyik leghíresebb hangjával rendelkezik, de nem énekesnő a szakmája. Ennek ellenére 2 albumot adott ki karrierje során. Az első, Anywhere I Lay My Head címmel 2008-ban jelent meg. A második a Break Up, amely 2009-ben jelent meg, és amelyen Johansson saját maga írta és adta elő a zenét.

4. Ed Sheeran egykor hajléktalan volt.

Ed Sheeran 2 és fél évig aludt a Buckingham-palota előtt és kanapészörfözött a barátai között, mielőtt zenei karrierje beindult. Ekkor írta meg a Homeless című dalt, amiben ez a sor szerepel: “It’s not a homeless night for me; I’m just home less than I’d like to be.” („Ez nem egy hajléktalan éjszaka számomra; csak kevesebbet vagyok otthon, mint amennyit szeretnék”.)

5. Leonardo DiCaprio a nevét Leonardo Da Vinci után kapta.

Amikor a szülei Da Vinci egy portréját csodálták, a fiú elkezdett rugdalózni az anyja méhében. Apja ekkor vette észre a kozmikus célzást, és úgy döntött, hogy a reneszánsz művészről nevezi el a leendő színészt.

6. Brad Pittnek van pilótaengedélye.

Amellett, hogy Pitt Hollywood egyik legsikeresebb színésze, az egyik legérdekesebb személyisége is. Van azonban egy meglepő hobbija, amiről a legtöbben nem tudnak. Megszerezte a pilótaengedélyét, és rendszeresen jár repülési órákra.

7. Jodie Foster 3 éves korában kezdett el színészkedni.

Embed from Getty Images

Jodie Foster 3 éves korában kezdett el színészkedni, amikor egy naptejreklámban szerepelt.

8. Reese Witherspoon a Stanfordon tanult.

A Doktor Szöszi és a Gimiboszi lenyűgöző sztárja mindössze egy évet töltött a Stanford Egyetemen, azután otthagyta, hogy színészi karrierjét folytassa.

9. Elvis Presley született szőke volt.

Elvis Presley ikonikus fekete frizurája kiállta az idők próbáját, és sok rajongó még ma is bálványa külsejét utánozza. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy már nagyon korán elkezdte feketére festeni szőke haját.

10. Madonna volt a The Breakfast Club dobosa.

Nem titok, hogy Madonna nagy rajongója önmaga újbóli feltalálásnak. Azt azonban kevesen tudják, hogy a 80-as években a The Breakfast Club nevű együttesben is dobolt.

Mi a legmeglepőbb dolog, amit valaha megtudtál egy hírességről?

via