Emberek Érdekesség

10 híres pár, akik az interneten ismerkedtek meg és egymásba szerettek

A kutatók szerint manapság 4,20 milliárd ember használja a közösségi médiát. Miközben az időnket görgetéssel, kereséssel és szörfözéssel töltjük, kevesebb offline interakciót tapasztalunk. Így 7,86 millió ember használja az online társkereső alkalmazásokat, abban a reményben, hogy szerelmet találnak. De vajon valóban meg lehet-e találni az igaz szerelmet az interneten? Mint kiderült, meg lehet.

Megtudtuk, melyik kedvenc hírességünknek sikerült online szerelmet találnia, és szeretnénk megosztani az eredményeket olvasóinkkal.

1. Priyanka Chopra és Nick Jonas

Még 2018-ban Nick Jonasnak és Priyanka Choprának nem 1, hanem 2 esküvője volt – először egy nyugati szertartás, majd egy hagyományos hindu esküvő. Figyelemre méltó, hogy a mesebeli esküvőhöz vezető romantika azzal kezdődött, hogy Jonas privát Twitter üzenetet küldött Choprának. “Néhány közös baráttól hallom, hogy találkoznunk kellene” – írta Jonas, a többi pedig történelem.

2. Joe Jonas és Sophie Turner

Egy másik Jonas testvér, Joe Jonas románca is az interneten kezdődött. Feleségével, a Trónok harca sztárjával, Sophie Turnerrel 2017-ben eljegyezték egymást. De még mielőtt találkoztak volna, a közös barátok sokáig próbálták bemutatni őket egymásnak, de soha semmi sem sikerült. “Követtük egymást az Instagramon, és ő egy szép napon váratlanul küldött egy privát üzenetet” – osztotta meg Turner. Azóta Jonas és Turner üdvözölték első kislányukat, Willa-t.

3. Taylor Goldsmith és Mandy Moore

Mandy Moore, a Rólunk szól (This Is Us) tévésorozat egyik sztárja is köszönetet mond az Instagramnak, amiért összehozta vőlegényével, a zenész és a Dawes zenei társulat frontemberével, Taylor Goldsmith-el. “Lefényképeztem a [Dawes] albumot, és feltettem az Instagramra.” – osztotta meg Moore. “Valahogy Taylor meglátta, és küldött nekem egy rövid levelet. Elkezdtünk oda-vissza e-maileket küldeni, aztán randiztunk, a többi pedig történelem.”

4. Sarah Hyland és Wells Adams

Sarah Hyland és Wells Adams szerelmi története cselekményként szolgálhat egy romantikus vígjátékhoz. Adams részt vett a The Bachelorette (Nagy Ő) című amerikai tévéshow tizenkettedik évadjában. Hyland nézte a műsort, és úgy gondolta, hogy Adams nagyon aranyos, ezért tweetelt róla. “És így kezdődött a szerelmi történetünk” – mondta a nő. Miután Adams meglátta a tweetet, privát üzenetet küldött Sarah-nak, ami hosszú online beszélgetésekhez, és végül valós életbeli randevúkhoz vezetett.

5. Joel Dommett és Hannah Cooper

Joel Dommett angol humorista és színész is online ismerkedett meg feleségével, Hannah Cooperrel. A nő volt az, aki először üzent. “Ezen az ostoba közösségi platformon találkoztunk” – osztotta meg Dommett. “Egy privát üzenetet küldött nekem, amely egyszerűen egy [macska szív alakú szemmel hangulatjelt] tartalmazott – és soha nem fogom megunni, hogy elmondjam az embereknek, hogy ő üzent először. Dommett és Cooper 2019-ben házasodtak össze.

6. Dylan Sprouse és Palvin Barbara

Mielőtt Dylan Sprouse először üzent volna Palvin Barbarának, a lány követte őt az Instagram-on. “Szóval úgy voltam vele, mintha azt mondanám, adok neki valamit. És küldtem neki egy privát üzenetet.”- osztotta meg Sprouse egy Palvinnal közösen adott interjújában. Palvin azonban nem volt egészen kész válaszolni: “Akkoriban nem voltam jó passzban, és talán mélyen legbelül tudtam, hogy ez valami több lehet” – osztotta meg. A szünet 6 hónapig tartott.

Mielőtt Kínába ment volna egy 6 hónapos filmforgatásra, a menedzser megkérdezte Sprouse-t, hogy van-e valami, amit be akar fejezni. “És 6 hónap után először Barbara pattant a fejembe, és arra gondoltam, bárcsak lenne időm randevúra vinni ezt a lányt” – mondta Sprouse. 10 perccel később Palvin üzenetet küldött neki.

7. Brittany Snow és Tyler Stanaland

Tyler Stanaland a közösségi médián keresztül kereste meg Brittany Snow-t, a Tökéletes hang (Pitch Perfect) sztárját. “Volt egy csomó közös barátunk, és valójában egy nagyon béna csajozós dumával szólított meg az Instagramon” – osztotta meg Snow. De úgy tűnik, hogy a trükk bevált. 2020-ban Stanaland és Snow összeházasodtak, és jelenleg boldogan élnek.

8. Sarah Paulson és Holland Taylor

A Watch What Happens Live című műsorában készített interjúja során Sarah Paulson megosztotta, hogy az ő és Holland Taylor kapcsolatának kezdete „Twitter-dolog” volt. Kiderült, hogy Taylor volt az, aki privát üzenetet küldött Paulson-nak, és elindította a románcot.

9. Dua Lipa és Anwar Hadid

2020 májusában az énekes és modell, Dua Lipa a Watch What Happens Live műsorban adott interjújában elmondta, hogy ő maga küldött privát üzenetet barátjának (Bella és Gigi Hadid testvérének), Anwar Hadidnak, mielőtt randevúzni kezdtek volna. És bár Lipa és Hadid korábban találkoztak, az aznap az Instagramon küldött üzenet továbbvitte a kapcsolatukat.

10. Ricky Martin és Jwan Yosef

Ricky Martin énekes és színész az Instagramon ismerkedett meg férjével, Jwan Yosef-fel. „Az Instagramon ismertem meg a vőlegényemet. Műgyűjtő vagyok, ő pedig művész. Írtam neki, aztán körülbelül 6 hónapig hasonlóan beszélgettünk anélkül, hogy hallottam volna a hangját – osztotta meg Martin. Később Londonban találkoztak, és azóta boldogan élnek.

Hiszed, hogy az interneten lehet igazi szerelmet találni? Te a közösségi médián keresztül találtad meg a párodat? Mondd el nekünk kommentben.