Emberek Érdekesség

10 híresség, akiknek a szerelme sokkal régebben tart, mint gondoltad volna

Van valami izgalmas abban, hogy követjük a híres párokat. A terapeuták szerint természetes, hogy felnézünk a celebpárokra, mert a közönség úgy érzi, hogy ezek az emberek az életük részei. El kell ismernünk, hogy a hírességek néha nagyszerű példát mutatnak nekünk azzal, hogy megmutatják, hogy lehetséges hosszú évtizedekig szerelmesnek maradni, még ha vannak is nehézségek az út során.

Nagy rajongói vagyunk az igazi szerelemnek, ezért szeretnénk megosztani veletek néhány fotót 10 hosszú ideje együtt élő párról és szerelmi történetükről.

1. Nicole Kidman és Keith Urban: 16 év

Nicole Kidman és Tom Cruise kapcsolata talán még mindig friss a rajongók emlékezetében, pedig már több mint 20 éve elváltak. Kidman 2005-ben találkozott először második férjével, Keith Urbannel, a pár pedig nem sokkal később, 2006-ban kötötte össze az életét. 2 közös lányuk van.

2. Blake Lively és Ryan Reynolds: 10 év

Egy évtized talán nem hangzik olyan lenyűgözőnek, de gondoljunk csak bele – a pár még azelőtt kezdett randizni, hogy véget ért volna A pletykafészek című sikersorozat, amelyben Lively játszotta a főszereplőt. A boldog pár a mai napig megosztja követőivel életük vicces pillanatait.

3. Kurt Russel és Goldie Hawn: 38 év

A pár 1983-ban Valentin napon jött össze, és azóta is elválaszthatatlanok. Érdekes módon sosem házasodtak össze. Russel és Hawn is elváltak voltak, amikor elkezdték a kapcsolatukat, így úgy érezték, hogy a házasság „bebetonozza a kapcsolatot”.

4. Tom Hanks és Rita Wilson: 33 év

Kétszer váltak színésztársakká: 1981-ben és 1984-ben. Tom Hanks már akkor is nős volt, de házasságát úgy jellemezte, hogy az már menthetetlenül tönkrement. Azonban nem akarta, hogy a gyerekei egy tönkrement otthonban nevelkedjenek, ezért kitartott a házasság mellett. A dolgok akkor változtak meg, amikor Rita Wilson a képbe került – a pár 1988-ban házasodott össze, és a mai napig együtt vannak.

5. Oprah Winfrey és Stedman Graham: 35 év

Amikor először találkoztak, Oprah Winfrey egy másik férfival volt kapcsolatban, de állítólag szakított vele, amint megismerkedett Stedman Grahammel. A pár 1986-ban, 6 évvel kapcsolatuk kezdete után eljegyezte egymást, de soha nem házasodtak össze, mondván, hogy a házasságkötés csak bonyolítja a dolgokat.

6. Michael J. Fox és Tracy Pollan: 33 év

A pár kétszer is találkozott egy filmforgatáson, mielőtt hivatalosan is egy pár lettek volna. Az esküvőjüket 1988-ban tartották meg. Alig 3 évvel a házasságkötés után Foxnál Parkinson-kórt diagnosztizáltak, és a diagnózis miatt elkezdett egészségtelen megküzdési mechanizmusokat kialakítani. Pollan azonban segített neki elfogadni az állapotát, és nem csinált önpusztító dolgokat.

7. Jim Parsons és Todd Spiewak: 19 év

Jim Parsons, aki leginkább Sheldon Cooper szerepéről híres az Agymenőkben, 2012-ben vallotta be, hogy meleg, és elmondta, hogy az elmúlt 10 évben kapcsolatban élt Todd Spiewak művészeti igazgatóval és producerrel. A pár 15 évvel az első együttlétük után, 2017-ben házasodott össze.

8. Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick: 24 év

A pár 1991-ben találkozott először a Broadwayn. Matthew Broderick elmondta, hogy még mindig emlékszik arra, amikor először látta meg a nőt, és hogy „a legtöbb emberre nem emlékszik”, de amikor Parkerről van szó, az emlékezete „tiszta, mint a nap”. Öt évig jártak, mielőtt 1997-ben összekötötték az életüket. Amikor Sarah Jessica Parkert arról kérdezték, mi a titka a hosszú távú kapcsolatának, azt mondta, hogy segít a külön töltött idő, ami lehetővé teszi, hogy „újra összejöjjenek”.

9. Lily Tomlin és Jane Wagner: 50 év

Embed from Getty Images

A pár még 1971-ben ismerkedett meg, és nem sokkal később kezdtek el randizni. A 70-es évekre visszaemlékezve Lily Tomlin elmondta, hogy soha nem próbálta titkolni a Wagnerrel való kapcsolatát, és az interjúkban mindig beszélt róla, de a kiadványok „nem mindig írtak róla”. Románcuk kiállta az időt, és tanúi lehettek a társadalom változásának. Több mint 40 év együttlét után 2013-ban házasodtak össze.

10. Jamie Lee Curtis és Christopher Guest: 37 év

Embed from Getty Images

Jamie Lee Curtis 1984-ben látott először egy képet Christopher Guestről, és azt mondta a barátnőjének, hogy „hozzá fog menni ehhez a fickóhoz”. Az ügynökségén keresztül találta meg a férfi számát, azonban a férfi csak azután hívta vissza, hogy valamikor később véletlenül találkoztak egy étteremben. És ahogy Curtis megjósolta, feleségül ment hozzá. A ceremóniára 4 hónappal azután került sor, hogy a pár megismerkedett, és azóta is együtt vannak.

Te melyik párt tartod párkapcsolati célnak?