Emberek Érdekesség

10 híresség osztja meg az okát annak, hogy miért mondtak „nemet” a plasztikai műtétekre, még azok is, akik már feküdtek kés alá

Az öregedés az élet természetes része, de a figyelem középpontjában öregedni nem könnyű. Sok híresség a plasztikai műtét után a felismerhetetlenségig megváltozott, de néhányan egyáltalán nem hajlandók megváltoztatni az arcukat. Akik pedig megtették, lehet, hogy megbánták ezt a döntést. Annak ellenére, hogy Hollywood nyomást gyakorol az emberekre, hogy fiatalabbnak nézzenek ki, sok sztár úgy véli, jobb megtanulni szeretni a ráncait.

Mi csodáljuk azokat a nőket, akik nyíltan beismerik, hogy az öregedés elől még plasztikai műtétekkel sem lehet elmenekülni, és ez a 10 sztár megmagyarázza, miért.

1.Meryl Streep

Az Oscar-díjas színésznőt gyakran kritizálták a külseje miatt, de mindig az ellen döntött, hogy megpróbálja megállítani az időt. Streep úgy véli, hogy a Botox olyan, mintha „zászló lenne a kilátás előtt, és ez egy színész számára olyan, mintha fátylat viselne – ez nem jó dolog”.

2.Courteney Cox

A Jóbarátok sztárja elismeri, hogy Hollywoodban öregedni kemény volt számára. “Nagyon igyekeztem lépést tartani, és valójában még rosszabbá tettem a helyzetet” – osztotta meg. Sok orvos javasolta neki a ráncfeltöltéseket és injekciókat, és egy bizonyos ponton már nem hasonlított önmagára. „Feloldattam az összes töltőanyagomat. A lehető legtermészetesebb vagyok. Ezek nem ráncok, hanem mosoly vonalak.” – mondta Cox.

3.Victoria Beckham

2017-ben Victoria Beckham levelet írt 18 éves önmagának, és elismerte, hogy sajnálja, hogy mellimplantátumokat tettetett be. “Valószínűleg azt kellene mondanom, hogy ne avatkozz be a melleidbe” – írta. A Spice Girls egykori sztárja szerint fontos, hogy „hagyd lélegezni a bőrödet” és „ünnepeld, amit kaptál”.

4.Dana Delany

A Született feleségek színésznője megnyílt a Botoxszal kapcsolatos negatív tapasztalatairól. Bőrgyógyásza befecskendezte a homlokába, és eltalált egy ideget. „Az ideg azóta halott. Ez hatással volt a jobb szemem izomzatára, így a szemem kissé elkezdett lógni” – mondta.

5.Pink

Az énekesnő egy sor „önmagának szóló jegyzetet” osztott meg Twitter-fiókján. “Kedves Én, öregszel. Ráncokat látok” – írta. “Időről időre azt fontolgatod, hogy átalakíttatod az arcodat, majd megnézel egy műsort, ahol látni szeretnéd, mit érez az illető… és az arca nem mozog” – folytatta. “Szeretném, ha gyermekeim tudnák, hogy nézek ki, amikor mérges vagyok.”

6.Halle Berry

Az Oscar-díjas színésznő elismeri, hogy színésznőként érzi a nyomást, hogy megváltoztassa az arcát, és a Botox gondolata megfordult a fejében. „Csak folyton emlékeztettem magam arra, hogy a szépség belülről fakad, és ez nem annyira a fizikai énemről szól. Az öregedés természetes, és ez mindannyiunkkal meg fog történni. Csak azt szeretném, hogy mindig úgy nézzek ki, mint én magam, még akkor is, ha ez egy régebbi verzióm.” – mondta.

7.Julia Roberts

A híres színésznő és producer nem hajlandó plasztikai műtétet végeztetni. “Sajnálatos, hogy egy ilyen pánikba esett, diszmorfikus társadalomban élünk, ahol a nők esélyt sem adnak maguknak, hogy megnézzék, hogy fognak kinézni idősebb emberekként” – mondta Roberts. “Az arcod egy történetet mesél el… és nem szabad, hogy az az orvosi rendelő felé vezető utadról szóljon.”

8.Emma Thompson

A brit színésznő nagyon őszintén nyilatkozik műtétellenes nézeteiről. “Őrültség” – mondta. “Ez nem normális dolog, és az általunk létrehozott kultúra, amely azt mondja, hogy normális, nem normális.”

9.Cameron Diaz

Diaz elismeri, hogy kipróbálta a Botoxot, és még mindig bánja. “Inkább szeretném az arcomat öregedni látni, mint egy olyan arcot, amely egyáltalán nem tartozik hozzám” – mondta. A színésznő megosztotta, hogy szereti a nevető ráncait. “Találd ki, mit jelent ez – egész életemben mosolyogtam.”

10.Gisele Bündchen

A szupermodell és 2 gyermekes édesanya elismeri, hogy már bánja, hogy mellimplantátumokat rakatott. “Nagyon sebezhetőnek éreztem magam, mert edzeni tudok és egészségesen étkezni tudok, de nem változtathatok azon a tényen, hogy mindkét gyerekem jobban szerette a bal mellet, mint a jobbat” – mondta. Amikor az altatásból felébredt, azonnal megbánta döntését. “Az jutott eszembe, hogy: ‘Mit tettem?‘ Úgy éreztem, mintha egy olyan testben élnék, amelyet nem ismerek fel.”

Szerinted jobb, ha ráncfelvarrást csináltatsz, vagy hagyod, hogy a bőröd természetes módon öregedjen? Ha lehetőséged lenne megváltoztatni a megjelenésedet, mit tennél?