Érdekesség

10+ sztármenyasszony, akik szakítottak a hagyományos fehér ruhával és valami rendkívülit választottak helyette

Egy menyasszony fehér ruhát visel, testhezálló míderrel és terjedelmes szoknyával, valószínűleg sokunknak az első dolog, ami az „esküvő” szó hallatán eszünkbe jut. De nem minden menyasszony, beleértve a hírességeket is, álmodik hagyományos esküvői ruhák viseléséről. Néhány menyasszony feszegeti az esküvői divat határait, és élénk színeket és kockázatos fazonokat választ a nagy napra.

Kiválasztottuk 12 olyan híresség esküvői ruháját, amely minden, csak nem hagyományos, és vannak közöttük kosztümök, rövidnadrágok, élénk színek és még teljesen fekete is.

Chloë Sevigny

Amikor Chloë Sevigny megosztott egy fotót a titkos esküvőjéről, lenyűgözte rajongóit a nem szokványos esküvői divatválasztásával. A sztármenyasszony az esküvői ceremóniájára egészen egyszerű fekete ruhát választott. A megjelenését fekete harisnyával, fekete csizmával és fehér menyasszonyi fátyollal egészítette ki.

Kristen Bell

Kristen Bell még tovább ment, és kihagyta mind a ruhát, mind a fehér színt a Dax Sheparddal tartott esküvőjén. A nagy napra egy fekete blúzt választott fekete nadrággal. Egy nagy nyaklánc adott némi csillogást, és ünnepi hangulatot teremtett az együttesével.

Christine Quinn

A valóságshow-sztár, Christine Quinn egy másik híres menyasszony, aki a feketét választotta. Úgy nézett ki, mint egy mesebeli hercegnő a vállnélküli fekete ruhájában, amelyhez egy terjedelmes, flitterektől csillogó szoknya tartozott. Christine drámai fekete fátyollal és egy hagyományosabb gyöngyvirágcsokorral egészítette ki megjelenését.

Marilyn Monroe

A ruha, amelyet Marilyn Monroe Joe DiMaggióval tartott esküvőjén viselt, fekete színűnek tűnik ezeken a fekete-fehér képeken, de valójában sötétbarna volt. A fehér szőrméből készült aranyos gallér némi ünnepélyességet és élénkséget kölcsönzött a megjelenésének, érdekes kontrasztot teremtve.

Raquel Welch

Embed from Getty Images

Raquel Welch egy másik esküvői divatlázadó a listánkon. Menyasszonyi megjelenése egy laza horgolt fehér miniruhából, lapos talpú cipőből és egy kis retikülből állt.

Embed from Getty Images

Julianne Moore

Embed from Getty Images

Julianne Moore az esküvője napjára egy hosszú, lila ruhát választott, amely inkább estélyi ruhának tűnt. A színésznő fátylat sem viselt, de hosszú, csillogó fülbevalókkal dobta fel a megjelenését.

Embed from Getty Images

Lily Allen

Lily Allen esküvői ruhája biztosan erős vintage hangulatot árasztott. A rövid, dupla mellrészű ruha nagy fekete gombokkal úgy nézett ki, mintha egyenesen az ’50-es vagy ’60-as évekből származna. A menyasszony fátylat is viselt, és színes rózsacsokrot vitt.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski szintén úgy döntött, hogy nem hagyományos menyasszonyi ruhát választ. Ehelyett egy mustársárga kosztümben lépett ki titkos esküvői ceremóniájára. Egy fekete kalapot is felvett, fekete fátyollal.

Olivia Palermo

Első ránézésre ruhának tűnik, de amit Olivia Palermo viselt a nagy napjára, az valójában egy kasmírpulóver és egy selyem rövidnadrág volt, szoknyás felsőrésszel. A menyasszony egy pár mélykék árnyalatú, magas sarkú cipővel is felfrissítette megjelenését.

Gwen Stefani

Gwen Stefani 2002-es menyasszonyi ruhája a felső részén egészen hagyományosnak tűnik: fehér felső és fehér fátyol. A ruha szoknyája azonban egyáltalán nem volt hagyományos – azt fokozatos rózsaszínre fújták. A fátyol alsó részét szintén rózsaszínre színezték, hogy passzoljon a szoknyához. Mindez együtt nagyon drámai esküvői megjelenést eredményezett.

Embed from Getty Images

Emma Thompson

Emma Thompson szintén színes ruhát választott 1989-es esküvőjére. Merész, többszínű ruhája egy rövid, virágos és geometrikus mintákkal díszített ruhából, valamint egy hozzá illő kalapból és cipőből állt.

Embed from Getty Images

Elizabeth Taylor

Embed from Getty Images

A ’60-as években nem sok menyasszony választott nem hagyományos esküvői ruhát, de Elizabeth Taylor szerette feszegetni a divat határait. Richard Burtonnal 1964-ben tartott esküvőjére egy körömvirágsárga ruhát és egy nagy virágos koronát vett fel.

Mit gondolsz a nem hagyományos esküvői ruhákról? Te mit viseltél az esküvődön? Mutasd meg nekünk a menyasszonyi megjelenésedről készült képeket a hozzászólásokban!