Érdekesség

10 terhességi bejelentés hírességektől, amelyek annyira aranyosak, hogy intenzív gyermekvállalási vágyat okozhatnak

A hírességek terhességi bejelentései a legszívmelengetőbb posztok közé tartoznak a közösségi médiában. Az imádnivaló babapocakoktól kezdve a terhességi tesztes szelfikig sokféle kreatív módot választottak a híres leendő szülők arra, hogy megosszák a világgal az örömhírt.

Többször is könnybe lábadt a szemünk, amikor olyan fotók után kutattunk, amelyeken a leendő szülők felfedik, hogy gyermeket várnak.

1. Emma Roberts

A Valentin-nap sztárja és párja, Garrett Hedlund 2020 decemberében köszöntötték első gyermeküket, egy kisfiút. Roberts, aki az első várandós híresség lett, aki valaha is a Cosmopolitan magazin címlapján szerepelt, Instagram-fiókján tette közzé a bejelentést. „Én… és a két kedvenc pasim” – írta.

2. Anne Hathaway

Az Oscar-díjas színésznő felfedte, hogy második gyermekét várja, és nyíltan beszélt az anyává válással kapcsolatos küzdelmeiről. „Mindenki számára, aki a meddőség és a fogamzás poklán megy keresztül, szeretném, ha tudnátok, hogy nem volt egyenes út egyik terhességemig sem. Extra szeretetet küldök nektek” – posztolta közösségi oldalán.

3. Tan France

A Meleg szemmel (Queer Eye) sztárja bejelentette, hogy férjével, Robbal első közös gyermeküket várják. „Nem, nem vagyok terhes, ennek a nagyon valósághű képnek ellenére” – viccelődött. „A legcsodálatosabb béranya legnagyobb ajándékának/segítségének köszönhetően Rob és én elég szerencsések vagyunk ahhoz, hogy idén nyáron szülőkké váljunk. Alig várom, hogy a kezemben tarthassam ezt a babát, és annyi szeretetet mutassak neki” – folytatta.

4. Mandy Moore

A díjnyertes színésznő imádnivaló babapocakjáról posztolt egy fotót az Instagram-fiókján. „Goldsmith pici fiú 2021 elején érkezik” – írta. A pár februárban köszöntötte első gyermekét.

5. Jenna Dewan

A No Tomorrow sztárja egy olyan fotót posztolt, amelyen ő és nagyobbik lánya alszanak, és sok szülő tud azonosulni ezzel. „Anyává válni egész egyszerűen az abszolút legjobb, leghihetetlenebb dolog, ami valaha történt velem” – írta.

6. Halsey

A 26 éves énekesnő a közösségi oldalán posztolt egy fotót a babapocakjáról, és meglepte rajongóit a hírrel. Halsey korábban már nyíltan beszélt a reproduktív egészséggel kapcsolatos problémáiról. Az énekesnő első gyermekét várja barátjával, Alev Aydinnel, és büszkén mutogatja terhes pocakját.

7. Jennifer Love Hewitt

A Szellemekkel suttogó sztárja a terhességi tesztről készült szelfijét posztolta a képaláírással: „Ó, bébi! Úton van a következő baba. Annyira izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek ezt a hírt.” A színésznő és férje, a színész Brian Hallisay harmadik közös gyermeküket várják.

8. Kevin Jonas

Az énekes igen kreatív módon jelentette be, hogy feleségével, Danielle Deleasával második közös gyermeküket várják. „Készülünk a kettes számú babára” – írta egy fotó alá, amin épp gyorsételt esznek.

9. Kelis

Az énekesnő és séf, Kelis egy másik híresség, aki úgy döntött, hogy megosztja a világgal az örömhírt, és egy terhességi tesztet tartalmazó szelfit posztolt. „Kelis séf, asztalt kérek 5 személyre. Még egyet hozzáteszünk” – írta.

10. Katy Perry

Katy Perry a „Never Worn White” című dalához készült klipben jelentette be, hogy ő és Orlando Bloom első közös gyermeküket várják. Később megmutatta imádnivaló babapocakját, és egy húsvéti nyuszis kezeslábasban posztolt egy szelfit.

Melyik terhességi bejelentést találtad a legmeghatóbbnak? Te hogyan osztottad meg a nagy hírt a családoddal?