Érdekesség

10 történet, amelyek annyira üdvösek, hogy fényesebben ragyognak, mint egy gyémánt

A munkanapok során jólesik feltöltődni egy kis szünettel és néhány felemelő hírrel. Egy 87 éves nagymamából lett modell és egy olimpiai sportoló inspiráló útja között az internet tele van olyan tartalmakkal, amelyek egyszerűen imádnivalóak. Készülj fel arra, hogy mosolyogni fogsz!

Most a kedvességre és a pozitivitásra világítunk rá egy vidám történetekből álló összeállítással.

1. Egy fiatal nőt élete meglepetése ért, amikor mindössze 3 év alatt 9 gyermek édesanyja lett.

Nem sokkal azután, hogy 2017-ben életet adott első újszülöttjének, Henrynek, Maxine Lee és férje úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy 4 testvérből álló csoportot: Aiden, Parker, Connor és Elliot. A sors azonban még tartogatott valamit a pár számára.

A fiatal anyuka 2020 májusában jelentette be, hogy másodszor is terhes, ezúttal négyes ikrekkel. „Az esélye annak, hogy IVF vagy IUI nélkül négyes ikrek foganjanak, körülbelül 1 a millióhoz” – árulta el a bejelentő posztjában. Végül július 31-én megszülettek a kisbabák, Silas, Theo, Beck és Cecilia, amivel a szülői út egy epikus saga lett.

2. 87 évesen először modellkedik

„Az ügyfél, aki ezt a ruhát viselte volna, lemondta, így megkérdeztem a férjem 87 éves nagymamáját, hogy nem akar-e modellt állni a ruhához” – mesélte Stacey Marin fotós.

3. „Az egyik legjobb születésnapi ajándék, amit adhattam magamnak.”

„A legnagyobb súlyom majdnem felét leadtam.”

4. „41 éves vagyok, és most szereztem meg a diplomámat.”

Ez a Redditen közzétett bejegyzés egyesek számára inspirációs hullámot indított el:

„Majdnem 40 éves vagyok. Azon gondolkodom, hogy visszamegyek befejezni az alapdiplomámat, és halálra vagyok rémülve. Ön reményt ad nekem, uram. Gratulálok.” – KochuJang / Reddit

5. A nővére kitüntetéssel diplomázott, ő pedig betartotta az ígéretét.

„Azt mondtam a nővéremnek, hogy ha kitüntetéssel diplomázik, akkor egy hozzá illő ruhát fogok viselni a diplomaosztóján. Azt mondta, ez volt a motivációja, hogy ez megtörténjen” – magyarázta a Reddit-felhasználó.

6. „Az egyik legrégebbi barátom több év börtön után most, 2021 májusában szerezte meg a neveléstudományi doktorátusát”.

A férfi évek óta segít bebörtönzött és volt börtönviselt embereknek, jelenleg pedig reintegrációs szakember.

7. „Megláttam a bal oldali képet a Google-fotóimban, és büszke voltam magamra.”

„1,5 év telt el a nyitott szívműtét után” – osztotta meg a Reddit-felhasználó.

8. Quanesha Burks a McDonald’s-ból a tokiói olimpiára jutott távolugrásban.

Az amerikai atléta egy „kisvárosi lány” – ahogy ő fogalmaz – sikeres útját osztotta meg a Twitteren.

9. „Azt mondták, hogy a sugárkezelés után nagyon kicsi az esélyem arra, hogy gyerekem legyen. Hét évvel később megszületett a fiam.”

10. Sophia Di Martino a Marvel Loki című sorozatából megmutatja, hogyan készült a jelmeze, hogy könnyedén tudjon szoptatni.

„Nem könnyű dolgozó anyukának lenni! A zseniális Christine Wada megtervezte a karakterem jelmezét, és rejtett cipzárakat tett bele, hogy könnyedén tudjak fejni és szoptatni a babámat a felvételek között” – magyarázta Di Martino egy népszerű tweetben. „Az ilyen apró (nagy) dolgok teszik lehetővé számomra, hogy végezzem a munkámat és szülő legyek. Örökké hálás leszek.”

Mi az, ami mindig mosolyt csal az arcodra? Történt veled valami, ami a legjobbat képviseli az emberekben? Hozz boldogságot a hozzászólásokban a legjobb történetek és képek megosztásával!