Érdekesség

11 alkalom, amikor nem vettünk észre egy érdekes részletet egy híresség öltözékében

A remekművek létrehozása sok időt és erőfeszítést igényel, és ez alól a divat sem kivétel. Chanel egyik ruhájának elkészítése például több mint ezer órát vett igénybe (és 550 organza kaméliát és 450 műanyag kaméliaszirmot használtak hozzá). A hírességek fontos eseményekre viselt ruhái gyakran ugyanilyen bonyolultak, és az apró részletekben megbújó személyes jegyeket is hordozzák.

Úgy döntöttünk, hogy közelebbről is szemügyre vesszük a hírességek vörös szőnyeges ruháit, és megosztjuk azokat a furcsaságokat, amelyeket nehéz rögtön észrevenni.

1. Katy Perry

Katy Perry a 2016-os Met-gála vörös szőnyegén egy futurisztikus Prada ruhában jelent meg, amely számos különböző részletet tartalmazott, köztük egy Tamagotchit, amely időgéppé változtatta a stílusos ruhát.

2. Blake Lively

Embed from Getty Images

Bár Blake Lively egyedül volt a 2018-as Met-gálán, mégis magával vitte a családját, mondhatni. A színésznő által viselt retikülön ugyanis egy csillogó családi címer, valamint a saját és férje, Ryan Reynolds, valamint gyermekeik monogramja látható.

3. Lady Gaga

Lady Gaga látszólag mindent megtett már azért, hogy meglepje rajongóit. A húsból készült ruhától kezdve a 4 különböző ruhából álló öltözékig. Miközben ez utóbbit viselte a 2019-es Met-gálán, gyönyörű műszempillái is voltak, amik valódi aranyból készültek.

4. Saoirse Ronan

Saoirse Ronan lenyűgöző ruhája, amit a 2019-es Golden Globe-díjátadón viselt, ugyanilyen gyönyörű üzenetet hordoz. A színésznő és stylistja azt szerette volna megmutatni, hogy minden helyzetben van valami jó, és igyekezzünk minél többször megtalálni a pozitivitást.

5. Natalie Portman

Natalie Portman ruhája a 2020-as Oscar-gálán erőteljes üzenetet hordozott: a gyönyörű ruhával együtt viselt köpenyére női rendezők neveit hímezték rá. Ott volt például Lulu Wang, Lorene Scafaria és Greta Gerwig neve.

6. Tiffany Haddish

Embed from Getty Images

Tiffany Haddish 2018-as Oscar-gálán viselt megjelenésének megható háttértörténete van. Egy hagyományos eritreai ruhát visel, amivel a gyökerei és néhai édesapja előtt tiszteleg. „Apu azt mondta, hogy egy nap itt fogok kikötni, és ha egyszer az Oscar-gálán kötök ki, tisztelegjek a népem előtt” – mondta a színésznő.

7. Avril Lavigne

Avril Lavigne 2022-es Grammy-n viselt megjelenése egy nem is annyira rejtett, de mégis finom utalást tartalmaz a „Love Sux” című albumára. Hé, az önreklámozás egy létező dolog.

8. Viola Davis

Viola Davis ruhája látszólag elég komoly kivágásokkal rendelkezik, de a valóságban a színésznő alatta fűzőt visel. A hatást úgy érték el, hogy egyes részeit a bőrszínének megfelelőre festették. A stylistok Viola sminkesével dolgoztak együtt, hogy a színmegfelelés a helyén legyen.

9. H.E.R.

A 2021-es Oscar nyertes énekesnő olyan ruhát viselt, amelynek gallérján és mandzsettáin a „Fight for You” című dalának (amiért megkapta a szobrot) szövege volt olvasható.

10. Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix, aki a Joker című filmben nyújtott alakításáért számos díjat kapott, a fenntarthatóságról tett nyilatkozatot, amikor hatszor viselte ugyanazt a Stella McCartney szmokingot különböző ceremóniákon, többek között az Oscar-gálán, a Golden Globe-on és a BAFTA-n.

11. Gigi Hadid

Gigi Hadid a technológiák és az emberek témakörében egy egészen jól elrejtett részletet vett fel. Manikűrje nem csak a szokásos fémkörmök, hanem valami sokkal drágább: a modell minden körme alatt egy csomó kristály van. Ez a rejtett luxus becslések szerint körülbelül kétezer dollárba került.

Szerinted melyik öltözék a legemlékezetesebb?

via