Emberek Érdekesség Nők

12 híresség, akik a szingli életet választották és nem bánják

Még a múlt században Coco Chanel és Greta Garbo különböző okokból döntöttek úgy, hogy szinglik lesznek. Ma pedig sok híres nő követi ezeknek a sikeres hölgyeknek a példáját. Kylie Minogue, Charlize Theron és Emilia Clarke sosem volt házas, és nehezen tudják elképzelni magukat feleségként.

Kiderítettük, hogy a nagyon népszerű és gyönyörű nők közül kik döntöttek úgy, hogy nem házasodnak meg, és nem bánták meg.

Charlize Theron, 46 éves

Charlize Theron soha nem volt házas, és nem is lesz. Elmondása szerint a házasság sosem volt számára fontos dolog. Theron nem érzi magát magányosnak – minden szeretetét 2 örökbefogadott gyermekének adja.

Emilia Clarke, 35 éves

Emilia Clarke, a világ egyik legszebb nője, nem házas. A színésznő azon gondolkodik, hogy abbahagyja a színészekkel való randizást, mert a sikeres színészek között nagyon ritka a jó kapcsolat. Clarke már csak magában bízik.

Kristin Davis, 57 éves

A Szex és New Yorkból ismert Charlotte karakterével ellentétben Kristin Davis soha nem volt házas, és nem is álmodott róla. A színésznőnek nincs ideje randizásra, mert 2 gyermekét neveli, ami boldoggá teszi.

Kylie Minogue, 53 éves

Kylie Minogue nem gondolja, hogy meg fog házasodni, mert ez sosem volt a célja. 2017-ben ért véget a kapcsolata Joshua Sasse-szal. Minogue azt mondta, hogy az eljegyzés egy kísérlet volt számára, és a házasság nem olyasmi volt, amit igazán akart..

Diane Keaton, 76 éves

Diane Keaton legendás hollywoodi férfiakkal járt, Al Pacinótól Warren Beattyig. Egyik kapcsolata sem végződött azonban házassággal, és a színésznő szerint ez nem probléma. Keaton boldog és teljes életet él: továbbra is szerepel népszerű filmekben, és miután betöltötte az 50. életévét, örökbe fogadott 2 gyermeket.

Oprah Winfrey, 68 éves

Oprah Winfrey nem talált helyet az életében a házasságnak és a gyerekeknek, és ezt nem bánja. Úgy gondolja, hogy anyának és feleségnek lenni nagyon kemény munka, és minden idejét legendás műsorával tölti.

Lucy Liu, 53 éves

Bár Lucy Liut eljegyezte Zach Helm, soha nem házasodtak össze. Ehelyett Liu annak szentelte az életét, amit szeret, és a fiának, Rockwell Lloydnak.

Dana Delany, 66 éves

Dana Delany soha nem akart „megállapodni”. A Született feleségek sztárjának számos lehetősége volt arra, hogy férjhez menjen, de annyira szeret egyedül lenni, hogy csak egy nagyon különleges ember tudná rávenni, hogy változtasson a hozzáállásán.

Winona Ryder, 50 éves

Winona Rydernek voltak rövid kapcsolatai és hosszú románcai, de soha nem volt házas. Azt mondja, hogy számára nem a házasság a legfontosabb dolog az életben.

Patricia Kaas, 55 éves

Patricia Kaas azt mondja, hogy az éneklés iránti szenvedélye tölti ki ideje nagy részét. Elmondása szerint nem könnyű vele együtt élni, és az életében megjelenő férfinak el kell fogadnia, hogy a legnagyobb szerelmei a rajongói.

Edie Falco, 58 éves

A Maffiózók sztárja, Edie Falco számára sosem volt elsődleges a házasság. Azt mondja, sokkal fontosabb számára, hogy jó anyja legyen 2 örökbefogadott gyermekének, mint a házasság és a párkapcsolatok.

Sheryl Crow, 60 éves

Sheryl Crow sosem volt házas, de az énekesnő már háromszor volt eljegyezve. Jelenleg boldogan neveli 2 gyermekét, és nem tagadja, hogy egyszer talán férjhez megy. Azt mondja, nagyon magas elvárásai vannak a potenciális férjével szemben.

Mit gondolsz erről a választásról?

via