Érdekesség

12 híresség, akik extravagáns cipőt mertek választani az öltözékükhöz és megütötték a főnyereményt

Általában a hírességek a vörös szőnyegen klasszikus topánokat vagy kényelmes, magas sarkú szandálokat viselnek. Néha azonban a színésznők és énekesnők úgy döntenek, hogy változatosabbá teszik a megjelenésüket, és extravagáns, szokatlan sarkú cipőt választanak. Néhányan pedig, mint Lucy Liu, még a gravitációt is kihívják.

Úgy döntöttünk, hogy megnézzük, milyen extravagáns cipőket viseltek a hírességek társasági eseményeken.

Sandra Bullock

Úgy tűnik, nem a gyerekek az egyetlenek, akik imádják a sárga minyonokat a Gru-ból. Sandra Bullock az animációs film premierjére fényes, egyedi készítésű minion-os cipőben érkezett.

De nem csak azért jött a premierre, hogy megmutassa új cipőjét. Bullock jótékonysági árverést rendezett, és 10 dedikált párat adott el. Összesen 84 850 dollárt sikerült összeszednie.

Angelina Jolie

A cipőtervező Christian Louboutin olyan cipőket készített, amelyeket Jolie karaktere ihletett a Demónában. A sarkak a tündér szarvának formájára készültek. A színésznő egy londoni fotózáson viselte ezeket a cipőket.

Marion Cotillard

A francia színésznő 2013-ban Christian Dior cipőben pózolt a fotósoknak. Első pillantásra úgy tűnik, hogy semmi szokatlan nincs ebben az elegáns lábbeliben. De figyeljünk oda az ívelt sarkakra. Reméljük, hogy a színésznő jól érezte magát benne a vörös szőnyegen.

Tilda Swinton

Az 58. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál mutatták be a Julia című filmet. Tilda Swinton nagyon szokatlan sarkú szandálban sétált a vörös szőnyegen.

Lucy Liu

Embed from Getty Images

Lucy Liu a Film Independent Spirit Awards díjátadójára Giuseppe Zanotti sarok nélküli cipőjében érkezett. Ha oldalnézetből nézed meg, láthatod, milyen bizarrak ezek a cipők. Az még mindig nem világos, hogy Liu hogyan tudta megtartani az egyensúlyát ebben a lábbeliben.

Katy Perry

Embed from Getty Images

A híres énekesnő arról ismert, hogy imádja az extravagáns darabokat. 2012-ben a párizsi divathéten Prada lángszandálban jelent meg.

Taylor Swift

Az énekesnő az iHeartRadio Music Awards-on Sophia Webster pillangós magassarkúját viselte, amely tökéletesen kiegészítette az overálját. A rajongók azonnal elkezdtek elméletekkel dobálózni, hogy Swift miért választott ilyen szokatlan cipőt. Egyesek úgy döntöttek, hogy az énekesnő így akarta megmutatni a fejlődését – elhagyta a gubóját, és pillangóvá változott.

Sarah Jessica Parker

2011-ben Sarah Jessica Parker Moszkvába érkezett, hogy a Csak tudnám, hogy csinálja című filmjét népszerűsítse. A színésznő Christian Louboutin oroszlánmancsos cipőjében jelent meg rajongói előtt.

Kelly Osbourne

Embed from Getty Images

Ha oldalnézetből nézed Kelly-t, rögtön látod, mi a különleges a cipőjében. Az énekesnő Karl Lagerfeld cipőit húzta fel, amelyeknek a hátsó része olyan volt, mint a fagylaltos tölcsér.

Embed from Getty Images

Salma Hayek

A színésznőnek kétségtelenül tetszenek ezek az átlátszó sarkú Casadei cipők. Először 2013-ban viselte őket, amikor a David Letterman Show című műsorban jelent meg. Egy évvel később Hayek az Exodus: Istenek és királyok premierjén jelent meg ugyanebben a cipőben.

Selena Gomez

Az énekesnő és színésznő láthatóan kedveli a szokatlan lábbeliket. 2017-ben egy rendezvényre nem egyforma sarkú cipőben érkezett.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Ezek a szokatlan Jacquemus szandálok tökéletesen kiegészítették egyszerű fekete ruháját. Ahogy mondani szokták: „Az ördög a részletekben rejlik”.

Egy évvel később Gomez egy tini rendezvényen jelent meg egy elegáns, őrült magas sarkú cipőben, amely úgy nézett ki, mint egy modern művészeti alkotás.

Sarah Paulson

Sarah Paulson színésznő is követi a trendeket. 2019-ben az Üveg premierjére kristályokkal díszített, össze nem illő cipőben érkezett.

Te melyik szokatlan cipőt viselnéd ezek közül? Mondd el nekünk kommentben.