Emberek Érdekesség

12 híresség, akik jó barátok lettek szakítás után

Egy romantikus kapcsolat befejezése után barátságot építeni sosem könnyű, de a szakítás után megmaradt jó részek megmentése sokkal gyakoribb, mint gondolnánk. Úgy tűnik, sokan szeretnének jóban maradni az exükkel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a résztvevők többsége (körülbelül 65%) a szakítás után is barátok maradtak volt partnerükkel.

Összeállítottunk egy listát 12 híres ex-párról, akik bizonyítják, hogy egy románc vége gyakran egy tartós barátság kezdetét jelenti.

1. Gwyneth Paltrow és Brad Pitt

Bár Gwyneth Paltrow és Brad Pitt több évig jártak, sőt, egy időben el is jegyezték egymást, sosem házasodtak össze. De a színésznő életmódmárkájának, a Goopnak nemrégiben adott interjújában a két ex elárulta, hogy még mindig barátként szeretik egymást. Az évek során nem volt harag az egykori szerelmesek között, sőt, Paltrow viccesen még azt is mondta: „Végre megtaláltam azt a Bradet, akihez hozzá kellett mennem. Csak 20 évembe telt”, utalva ezzel férjére, Brad Falachukra.

2. Andrew Garfield és Emma Stone

Bár 2015-ben szakítottak, a színészek jó barátok maradtak. Andrew Garfield 2016-ban még azt is mondta, hogy Emma Stone az a színésznő, akit magával vinne egy lakatlan szigetre, míg Stone úgy jellemezte egykori barátját, mint „valakit, akit még mindig nagyon szeretek”.

3. Naomi Watts és Liev Schreiber

Bár sosem házasodtak össze, Naomi Watts és Liev Schreiber 11 együtt töltött év és 2 gyermek után barátságosan váltak el. De ez nem jelenti azt, hogy kiiktatták egymást az életükből. Sőt, jelenleg is együtt nevelik a gyerekeiket, és barátokként töltik együtt az időt. Az egykori pár 2018-ban újra össze is költözött fiukkal és lányukkal.

4. Drew Barrymore és Justin Long

Bár Justin és Drew mindössze 2 évig jártak, az évek során tartották a kapcsolatot, és kimutatták kölcsönös megbecsülésüket. Több mint egy évtizeddel a szakításuk után Drew Barrymore egy „Justin Long elismerő poszt” kommentszekciójában dicsérte exét, azt írva: „Nem tévedsz. Ő nagyszerű.”

5. Michael Sheen és Kate Beckinsale

Bár a közös gyermeknevelés nehezebb volt a külön élő pár számára, mivel különböző országokban éltek, Michael Sheen és Kate Beckinsale a szakítás után is barátok maradtak. A színésznő egy 2016-os interjúban azt mondta, hogy neki és volt párjának „nagyon hasonló a humorérzéke. Úgy találom, hogy a humor borzasztó sok mindent megmenthet és sok mindenen segíthet”.

6. Demi Lovato és Wilmer Valderrama

Bár 6 évig jártak, Demi Lovato és Wilmer Valderrama nem hagyta el rosszul a kapcsolatát. Az egykori Disney-színésznő még egy fotót is megosztott kettőjükről a szakítás után, mondván, hogy még mindig „a legjobb barátok, bármi is történt”.

7. Will Smith és Sheree Zampino

Nem csak Will Smith van még mindig a legjobb barátságban volt feleségével és fia édesanyjával, de a színész felesége, Jada is nagyon jóban van férje exével, Sheree-vel. Bár házasságuk évtizedekkel ezelőtt véget ért, Sheree és Will nagyon közel maradtak egymáshoz az évek során. „Azért jöttünk a Földre, hogy társszülők legyünk. Ezt tettük és ezt tesszük most is. Szeretjük egymást, és ez csodálatos. Áldás.” – mondta Sheree a barátságukról.

8. Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Nina Dobrev és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatása alatt jöttek össze, majd szakítottak. Bár a romantikus kapcsolatuk véget ért, professzionálisak maradtak, miközben együtt dolgoztak, és barátok maradtak. Sőt, a sorozatban szereplő karaktereik összejöttek, mire a színészek a való életben szakítottak, de a színésztársak szerint ez nem befolyásolta a forgatásokat.

9. Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky

A színésznő és a filmrendező mindössze egy évig jártak, de a szakítás után is barátok maradtak. Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky többször lógtak együtt exként, és elismerően beszélnek egymásról. Lawrence például így nyilatkozott: „Bármilyen közhelyesen hangzik is, jók voltunk egymáshoz. Állandóan olyan dolgokat olvasok, amik szerintem tökéletesek lennének Darrennek. És szerintem még fogunk együtt dolgozni”.

10. Justin Timberlake és Cameron Diaz

A színészpár a 2000-es évek elején randizott, de később olyan filmekben dolgoztak együtt, mint a Harmadik Shrek és a Rossz tanár. Bár a szakításuk bonyolult volt, később megjavították a barátságukat, és Cameron Diaz egy interjúban még dicsérte is exét, „zseniális komikusnak” és „egyértelműen tehetségesnek” nevezve őt.

11. Olivia Wilde és Jason Sudeikis

Szakításuk után Olivia Wilde és Jason Sudeikis azon dolgoztak, hogy újraépítsék barátságukat és együtt neveljék 2 kisgyermeküket. A két színész az eljegyzésük felbontása után mindketten mással randiztak, de ez nem jelenti azt, hogy már nem törődnek egymással.

12. Sandra Bullock és Matthew McConaughey

Sandra Bullock és Matthew McConaughey barátsága sokkal tovább tartott, mint a románcuk, hiszen a két jó barát azóta is jóban vannak, hogy a kilencvenes évek végén szakítottak. Bullock azt mondta, mindig is tudta, hogy jóban maradnak, még akkor is, ha McConaughey megnősül, és szavai igaznak bizonyultak.

Ti barátok maradtatok valamelyik exeddel? Szerinted lehet barátságot építeni egy szakítás után?

via