Érdekesség

12 híresség dögös testőre, akik könnyen szerezhetnének egy sereg rajongót

A hírességek testőrjeként végzett munka egyszerre veszélyes és nehéz. Mindig ébernek kell maradniuk és meg kell erőltetniük minden érzékszervüket, hogy megakadályozzák az esetleges támadásokat az ellen, akinek dolgoznak. És mivel ezek a srácok mindig az általuk védett híresség közelében vannak, gyakran jelennek meg a kamerák előtt. Ezen szakemberek egy része olyan jóképű, hogy sikerül felhívni magára a figyelmet. Egyesek pedig még saját oldalakat is létrehoznak a közösségi médiában, például Kristen Stewart testőre.

Mi felfigyeltünk kedvenc hírességeink dögös testőreire, és szeretnénk, ha te is értékelnéd ezeket az erős srácokat.

1. Cardi B testőre

Tavaly decemberben a rapper, Cardi B bíróságra került. De nem maga a híresség hívta fel az internetezők figyelmét, sokkal inkább testőrére figyeltek fel a képeken. Price-nak hívják, és saját oldala van az Instagram-on, ahol már 15 000 követőt szerzett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Price (@ojayprice) által megosztott bejegyzés

És ez nem meglepő. A Cardi B és Price fotóinak közzététele után a Twitter felhasználók dicsérni kezdték a dögös testőrt. Az egyik követő azt írta: „A testőre kissé hasonlít Scar-ra. Mondd meg neki, hogy hadd legyek az egér!!!!” majd felvételeket csatolt a rajzfilmből, ahol a ravasz oroszlán meg akarja enni az egeret.

2. Justin Bieber testőre

Justin Bieber biztonsági vezetője Michael Arana. Ő irányítja az énekes teljes testőr csapatát. És Michael Instagram-oldala szerint jó kapcsolatban áll az énekessel, sőt egy őszinte és megható bejegyzésben gratulált Justinnak az életéről szóló dokumentumfilm megjelenéséért.

3. Karl Lagerfeld testőre

A tavalyi év elején a világ elvesztette a Chanel divatház kreatív igazgatóját, Karl Lagerfeldet. A 44 éves Sebastien Jondeau volt a divattervező testőre és személyi asszisztense. 20 éven át dolgoztak együtt, és Lagerfeld még azt is felajánlotta az őrnek, hogy vegyen részt a Chanel bemutatókon.

2019 nyarán Sebastien bemutatta Lagerfeld tavaszi / nyári kollekcióját a férfi divatbemutatón.

4. Paris Hilton testőre

Paris Hilton mindig is gondos volt saját biztonságával kapcsolatban. Néhány évvel ezelőtt megosztott egy fényképet 6 fős biztonsági csapatáról. Amikor a barátja megkérte a kezét egy hihetetlenül értékes gyűrűvel, a híres szőke lány újabb őrt vett fel, hogy megvédje drága ékszerét.

A Paris melletti testőrök mindig változnak, de a felső tízezer híres tagja nem bánja, ha dögös, új szakembereket hoz a csapatába.

5. Katie Holmes testőre

Miután 2012-ben szakított Tom Cruise-szal, Katie Holmes lecserélte személyi testőreit és sofőrjét, mert a volt csapat korábban a volt férjének dolgozott. Katie úgy gondolta, hogy ez nagyobb biztonságot jelent számára. Kár, mert 2010-ben ezt a modell kinézetű testőrt gyakran lehetett a híres színésznő mellett látni.

6. Heidi Klum testőre

Heidi Klum 2 évet járt testőrével, Martin Kirsten-szel. Néhány ember még arra is számított, hogy összeházasodnak és babát vállalnak. Heidi és Martin azonban 2014-ben szakítottak. Természetesen Martin nem tudta folytatni az exével való munkát, Heidi pedig felvette ezt az új jóképű testőrt, hogy biztonságban érezze magát.

7. Bella Hadid testőre

Bella Hadid testőre mindig igyekezett szalonképesen kinézni a szupermodell mellett. Simon Newton követi a divatirányzatokat, és stílusos külsejével lenyűgözi a paparazzókat. Instagram oldala szerint Simon otthagyta a testőr szakmát, és most fitnesz modellként és üzletemberként dolgozik.

8. Gigi Hadid testőre

Habár Gigi szeret a legszembetűnőbb ember lenni a fotókon, úgy tűnik, rendben van számára, ha engedi, hogy egy vonzó testőr kísérje.

9. Amy Adams és Victoria Beckham testőre

2016-ban észrevették, hogy Amy Adamset egy fiatal testőr kíséri, aki úgy néz ki, mint egy modell. Néhány hónappal később ugyanaz a srác Victoria Beckham biztonsági csapatába került. A fiatalember mindig a trendeknek megfelelően néz ki, és tökéletesen passzol az elegáns Viktóriához.

10. Kristen Stewart testőre

Az évtized egyik legjobb színésznőjének testőre olyan jóképű, hogy még Facebook és Twitter rajongói oldalai is vannak, amelyek 2010 óta működnek. A férfi hosszú ideje dolgozik Kristen Stewarttal. Őrzött más hírességeket is, például Nina Dobrevet és Melissa McCarthyt.

11. Kylie Jenner testőre

Úgy tűnik, hogy a Kardashian-Jenner család nemcsak szakmai képességeik, hanem megjelenésük alapján is választ testőröket. Az egész világ folyamatosan beszél a dögös, jóképű testőrről, Tim Chungról, aki Kylie-t védi. Elődje azonban ugyanolyan vonzó volt. Nézd csak meg a srác hatalmas izmait! Bármely nő biztonságban érezné magát e kőfal mögött.

12. Brooklyn Beckham testőre

Justin Riblet testőr 2014-ben vált internetes szenzációvá, amikor látták, ahogy Jennifer Lawrence-t őrzi. Az internetezők azonnal meglátták a fiatal férfi vonzerejét. Egy évvel később a testőr Brooklyn Beckham biztonsági csapatánál kezdett dolgozni. A híres ügyfelek valószínűleg értékelni fogják a testőr széleskörű tapasztalatait és szakmai készségeit. Justin a New Jersey-i Rutgers Egyetemen diplomázott büntetőjogi bíróként, és az Egyesült Államok hadseregében a különleges erők fegyveres őrmestereként is tevékenykedett.

Jól éreznéd magadat, ha testőr lenne melletted? Mit gondolsz, milyen kellemetlenségeket okozhat?