Érdekesség

12 kép, ami bizonyítja, hogy az apa-lánya kötelék a legerősebb

Van valami különleges az apa-lánya kötelékben. Az ő kapcsolatuk a feltétel nélküli szeretet definíciója. Attól a pillanattól kezdve, hogy a kislány először úgy illeszkedik a karjaiba, mint egy kirakós darab, egészen addig a pillanatig, amikor az oltárhoz kíséri, az apa és a kislánya közötti szeretet soha nem lankad.

Az apák nem gyakran kapják meg a nekik járó elismerést, ezért mi úgy gondoltuk, hogy összegyűjtünk 12 képet, amelyek megörökítik azt az egyedülálló szeretetet, amelyet az apák és lányaik megosztanak egymással.

1. „Apa pedikűrözik”

2. „Boldog születésnapot apuci!!! Szeretlek és alig várom, hogy veled ünnepeljek!”

3. „Hétvége. Sok szeretet.”

4. „Nagyon ritka, hogy velem ül. Általában inkább rám mászik!”

5. „A lányom és én Air Force 1-es cipőt viseltünk az első apa-lánya táncunkon.”

6. „A héten megtanítottam a gyerekeimnek és magamnak, hogyan kell forrasztani, és a 8 éves lányommal összeraktuk ezt az óraszettet.”

7. „A Vaiana ~50. megnézésénél a lányom nyugodtan ült és fogta a kezemet.”

8. „Apa-lánya ragyogás”

9. „Ha lányunk van, azt jelenti, hogy ösztönözzük az érdeklődését. Ezek azok a pillanatok, amelyekre örökké emlékezni fog!”

10. „Az első apa-lánya kempingezésünk egyedül egy sátorban.”

11. „A lányom meglátott egy karmozgató gépet, és megkért, hogy vegyek neki egy dinoszauruszt. Az évekig tartó karmos gépes gyakorlásom végre kifizetődött.”

12. „A feleségem csinált egy képet, amin Mia és én ma reggel ájultan fekszünk. Soha nem voltam még ilyen hálás, mint most hálaadáskor!”

Oszd meg velünk bármilyen hasonló képet, amely az apa-lánya kapcsolat szépségét mutatja be, és lehet, hogy a következő cikkünkben szerepelni fog.