Érdekesség

12 trend, amely rendkívül népszerű volt a 2000-es években, de most nevetségesnek tűnik

A 2000-es évek. Ez volt a rózsaszín csillogás és a flip-telefonok, a merész frizurák és a rendkívül rövid miniszoknyák ideje. Az akkori stílusokra visszatekintve nem tudjuk, hogy nevessünk vagy sírjunk. Ezek a trendek azonban meglehetősen nosztalgikusak, és kellemes emlékezni rájuk.

Úgy döntöttünk, hogy felidézünk 12 merész divatirányzatot, amelyekért mindenki megőrült a 2000-es években.

Tiarák

 

A 2000-es években minden lány könnyen hercegnővé válhatott. Csak be kellett mennie egy üzletbe, és meg kellett vásárolnia egy kristályokkal díszített tiarát. Ez a kiegészítő segített neki meghódítani minden táncparkettet és minden srác szívét.

Punk-rock szemfestés

Akkoriban nagyon menő volt fekete ceruzát használni a szemeken, ami lázadó képet hozott létre. Manapság a lányok a természetes megjelenést találják menőnek a maguk módján.

Tarka haj

A 2000-es években a hajszín rendkívül furcsa volt. A tigriscsíkos fóliás melír nagyon népszerű volt.

Műanyag ékszerek

Az évezred elején a nők nagy színes fülbevalókat viseltek, kör, szív és más egyszerű alakban. Különösen népszerűek voltak a műanyag ékszerek, valamint a gyémántokat utánzó csillogó ékszerek.

A ruhák alól kikandikáló fehérnemű

Emlékszel, amikor divatos volt a tangát és a melltartót látható módon viselni? Ez a lázadó szellem jele volt azokban az időkben. Gwen Stefani, Christina Aguilera és Britney Spears rajongói voltak ennek a stílusnak.

Leggings miniszoknyával kombinálva

A lányok szerettek miniszoknyát és tunikát viselni 3/4-es leggingsel. Ezt a kombinációt mindenki szerette – a hírességektől a szomszéd lányokig. A leggings továbbra is a mindennapi ruhatárunk része. Azonban manapság a lányok inkább a hosszú leggingset részesítik előnyben, és nem vesznek fel rá szoknyát.

Kreppelt haj

Sok lány órákat töltött a tükör előtt, hogy elérje ezt a kívánt frizurát. A 2000-es évek egyik legnépszerűbb frizurája a kreppelt haj volt. Ezeknek a fürtöknek a létrehozása nagyon sokáig tartott, különösen, ha vastag haj boldog tulajdonosa voltál.

Trikó egy másik póló felett

Ha a 2000-es években volt egy csipke trikód, akkor valószínűleg egy pólóra vagy ingre rávéve viselted. Manapság még láthatók az üzletekben a hálóruhának tűnő felsők, bár most a lányok a selyem vagy szatén darabokat választják, és nem viselik más ruhák tetején.

Hangulat gyűrű

Egy másik tárgy a 2000-es évekből egy gyűrű, amely „a hangulatodtól függően” megváltoztatja a színét. Sok lány kész volt arra, hogy az utolsó forintjait erre a gyűrűre költse.

Mellények felsőként viselve

A rövid mellények rendkívül divatosak voltak a 21. század elején. A divatmániások ingekkel és felsőkkel kombinálták őket. Alulról kacér rakott szoknya vagy trapéznadrág kísérte őket.

Telefonok függőkkel és kristályokkal díszítve

Manapság egy okostelefonnak semmi másra nincs szüksége, csak védőfóliára és tokra. De 15 évvel ezelőtt minden más volt. A 2000-es évek egyik fő irányzata a különféle függőkkel, matricákkal és kristályokkal díszített felnyitható (flip) és szétcsúsztatható (slide) telefonok voltak.

Embed from Getty Images

Réteges hajvágás

A réteges hajvágás népszerűségének csúcsán volt a 2000-es években. Sőt, minél több réteg volt a frizurában, annál menőbb volt.

Milyen trendekre emlékszel a 2000-es évekből? Szeretnéd bármelyiket visszahozni? Oszd meg véleményedet kommentben.