Emberek

13 férfi, akinek okoznak némi fejtörést a nők

A nők és a férfiak másképp reagálnak adott helyzetekben, másképp vélekednek az élet bizonyos szegmenseiről. Mint mindennek, ennek is megvan a maga napos és árnyoldala. Ez abban mutatkozik meg, hogy számos nézeteltérést, illetve komikus szituációt szülhet egy kapcsolatban. Talán nem véletlenül mondják azt egyesek, még ha átvitt értelemben is, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról jöttek. Az idők során a hölgyeknek azért egész jól sikerült kiismerniük a férfiakat, viszont fordított irányban ez már nem igazán mondható el. Becsületükre legyen szólva, hogy azért folyamatosan próbálkoznak, és nem adják fel, hogy közelebb kerüljenek a női lélek megértéséhez.

1. Elmentem moziba egy sráccal, aki ahogy elsötétült a moziterem, odahajolt hozzám és fülembe suttogta: „Adhatok egy csókot?”

Én ezután néhány másodpercre lefagytam, mire ő lassan elővett a zsebéből egy zacskó csókos száj formájú gumicukrot.

Mivel fogalma sem volt, hogy hogyan fogok reagálni a kérdésére, ezért minden eshetőségre felkészült a srác.

2. A férfiak egészen addig nem értik azt a nők által gyakorta hangoztatott mondást, hogy „a szépségnek ára van”, amíg meg nem látják a barátnőjüket így:

3. Amit egy férfi mond a feleségének: Képzeld drágám, nagyon jó napom volt ma. A kolléganőmmel végre sikerült befejeznünk azt a nagy projektet, amit a főnök ránk bízott, és dicséretet kaptunk a munkánkért. Még egy előléptetést is kilátásba helyezett a számunkra.

Amit ebből a feleség hall: „kollégaNŐ”

4. Ma a feleségem kocsijával mentem munkába, mert az enyém nem indult reggel. Nem merem megkérdezni tőle, hogy mit művelt a kormánnyal, de van egy olyan sejtésem, hogy elég gyakran fel szokták idegesíteni vezetés közben.

5. Feleség: Ide tudnád hozni nekem a táskámból a szájfényt? Ott van alulról a második cipzáros zsebnek a bal szélső patentos zsebében a kézkrémem mellett, a pénztárcám alatt, a napszemüvegemtől dél-nyugatra, a 2009-es Avatar mozijegyektől 15 cm-re.

Férj: Nem találom.

Feleség: Jaj ti férfiak akkor sem találtok meg semmit, ha ott van az orrotok előtt.

6. Ma én csomagoltam ebédet a gyerekünknek az iskolába, de amikor meglátta a feleségem, rögtön felkapta a vizet. Nem értem, hogy mi a problémája…

7. Megpróbáltam bókolni a barátnőmnek:

– Te vagy a legszebb nő a Föld kerekén.

Erre ő felháborodva:

– Na és mi van a többi bolygóval?! Ki tetszik még neked rajtam kívül?!

8. Ma segítettem kifesteni a terhes feleségemnek a lábujjkörmeit. Korábban nem gondoltam volna, hogy férjként valaha is ilyet fogok csinálni.

9. Betekintés egy nő észjárásába: „Virágot szeretnék, de nem mondom meg neki, hogy virágot szeretnék, mert akkor úgyis csak azért adna nekem virágot, mert tudja, hogy virágot szeretnék. Azt szeretném, hogy magától jöjjön rá, hogy virágot szeretnék.”

10. A férfiak másodállásban fotósként dolgoznak a párjuk mellett.

11. A feleségem a kapcsolatunk elején: Szeretem nézni, ahogy alszol és hallgatni az édes szuszogásod.

A feleségem 5 év házasság után: Felvettem a telefonommal a horkolásod, hogy majd elijesszem vele az ártó szellemeket a lakásból.

12. A feleségem elfelejtette, hogy ma nem kell bemennem a munkahelyemre, és én is otthon fogok dolgozni, ahogyan ő is „teszi” már egy ideje. Ő a feleségem, aki éppen az új könyvén dolgozik délelőtt 10 órakor. A kiadás várható éve: 2654.

13. A feleségem ma reggel ilyen állapotban hagyta itt a fürdőszobát. De amikor én egyszer véletlenül elfelejtem lehajtani a wc ülőkét, akkor rögtön a szememre veti.

via