Érdekesség

13 híresség, akik a királyi család tagjainak legjobb barátai

A legtöbb ember úgy gondol a királyi családtagokra, mint akiknek saját baráti és ismeretségi körük van, és ritkán keverednek közemberekkel. Ez azonban nem mindig van így. A királyi családtagoknak, mint minden felnőttnek, 3-5 barátra van szükségük, és időnként egy-egy híresség is bekerül ezek közé a barátok közé.

Összegyűjtöttük neked a hírességek és a királyi családtagok közötti legkiemelkedőbb barátságokat.

1. Elton John és Diana hercegné

Diana hercegné és Elton John közismert barátok voltak. A zenei legenda a gyászbeszédében a Candle in the Wind című dalt adta elő. Emellett részt vett a Diana, Our Mother: Her Life and Legacy című dokumentumfilmben, amellyel 2017-ben tisztelegtek emléke előtt.

2. James Corden és Harry herceg

Harry herceg és a tévés műsorvezető, James Corden közel egy évtizede barátok. Barátságuk azóta erősödött meg, mióta mindkét haver a családjával együtt az Egyesült Királyságból Los Angelesbe költözött. A barátság jeleként a médiakerülő Harry herceg beleegyezett, hogy egy 17 perces interjút készítsen James Cordennel.

3. David Beckham és Vilmos herceg

David Beckham és Vilmos herceg hosszú évek óta barátok. David és felesége, Victoria Beckham 2011-ben részt vett a herceg és Kate Middleton, 2018-ban pedig testvére, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A haverok többször találkoztak, például akkor, amikor London olimpiai pályázatán dolgoztak. Az angol egykori focista „normál barátságként” jellemezte a herceggel való kapcsolatát.

4. Freddie Mercury és Diana hercegné

Ritka az olyan ember, aki tud e 2 brit ikon barátságáról: Freddie Mercury, a Queen rockegyüttes énekese és Diana walesi hercegné. Kettejük barátsága valószínűleg azért maradt dokumentálatlan, mert nincs róluk közös kép. Nehéz megmondani, hogy mikor találkoztak először, de valószínűleg azután találkoztak egymással, hogy Károly herceggel való eljegyzését felfedték, vagy a házassága után.

5. Ellie Goulding és Kate Middleton

Ellie Goulding több királyi családtaggal is jóban van, az egyikük Kate Middleton. Az énekesnő 2011-ben fellépett a Vilmos herceggel tartott történelmi királyi esküvőjén. Goulding jókívánságokat küldött Kate Middletonnak, amikor az második gyermekét várta, és megjegyezte, hogy jó barátságban van a királyi párral, és attól függően, hogy a cambridge-i hercegné hogyan érzi magát, talán még azon a héten találkozik velük.

6. Ellie Goulding és Eugénia hercegnő

Az angol énekesnő és dalszerző Ellie Goulding másik barátja Eugénia hercegnő. Nem tudjuk, mikor és hogyan kezdődött a barátságuk, de azt igen, hogy milyen erős a kötelékük. Egymás esküvőjén is részt vettek, és az anyaság is közelebb hozta őket egymáshoz. A pletykák szerint a királyi tag intézte Ellie Goulding és férje, Caspar Jopling találkozását.

7. Leonardo DiCaprio és II. Albert monacói herceg

Leonardo DiCaprio és Albert monacói herceg barátok. Bár látszólag semmi közös nincs bennük, a Titanic sztárja és II Albert osztoznak a környezetvédelem szeretetében. Hogy a világot tisztábbá tegyék, részt vettek egy jótékonysági gálán, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek a környezetvédelmi kérdésekre.

8. Nicole Kidman és Ránija királyné

Nicole Kidman barátságot kötött Jordánia uralkodójának hitvesével, Ránija Ál Jasin királynéval. A beszámolók szerint egy ebéden találkoztak, azonnal legjobb barátnők lettek, és azóta is azok maradtak.

9. Lady Gaga és Harry herceg

Lady Gaga és Harry herceg azért fogtak össze, hogy eltöröljék a mentális egészségről való beszédet övező stigmát, ekkor kezdődött a barátságuk. Összefogtak, hogy bátorítsák az embereket arra, hogy beszéljenek a mentális egészséggel kapcsolatos problémákról.

10. Reese Witherspoon és Kate Middleton

Reese Witherspoon és Kate Middleton útjai egy Los Angeles-i turné során keresztezték egymást 2011-ben. Barátságuk akkor lépett új szintre, amikor Kate még ugyanabban az évben meghívta Reese-t a Vilmos herceggel tartott esküvőjére. Barátságuk azóta is virágzik, és nemrég Cambridge hercegnéje születésnapi ajándékot küldött a Doktor Szöszi sztárja fiának, Tennessee-nek.

11. Tom Hanks és Diana hercegné

Tom Hanks és Diana hercegné többször is találkoztak, az egyik ilyen alkalom az Apollo 13 londoni premierjén volt 1995-ben. Tom Hanks is gyászolta Diana halálát, és részt vett a temetésén más híresség barátai között.

12. Angelina Jolie és Kamilla hercegné

Angelina Jolie és Kamilla, Cornwall hercegnéje abban az időben kötöttek barátságot, amikor Jolie a Demóna: A sötétség úrnőjét forgatta. Az a tény, hogy Jolie az Egyesült Királyságban élt, segített táplálni a barátságukat és erősíteni a köteléküket.

13. Rihanna és Harry herceg

Harry herceg 2016-os karibi turnéja során találkozott Rihannával a Toast to the Nation rendezvényen a szülőhazájában, Barbadoson, ahol azonnal egymásra találtak. Órákig beszélgettek, élőben, a televízióban HIV-tesztet végeztek, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, és utána elmentek egy koncertre.

Te melyik hírességet vagy királyt szeretnéd legjobb barátodnak? Te inkább egy hírességgel vagy a királyi család egy tagjával barátkoznál? Írd meg nekünk a hozzászólásokban!