Érdekesség

15+ fotó, aminek története van

Becslések szerint akár 20-szor pontosabban emlékszünk a tényekre, ha azok egy történet részét képezik. Kétségtelen – a történetmesélés erőteljes eszköz, amely meghatároz bennünket, és előreviszi emberi fejlődésünket. De a szavakkal csak eddig lehet eljutni – ezért összegyűjtöttünk néhány olyan képet, amelyek sokat mondanak. Olyan dolgokat fogsz tőlük mondani, mint „hűha”, „Ó” és hogy „a macskák furcsa, de aranyos lények”.

Ma a 15 olyan képet mutatunk, amelyek olyan nagyszerű történetet mesélnek el, hogy kedvet kapsz még több fát dobni a tábortűzre, és kinyitni egy újabb csomag pillecukrot.

1. „A lányom 7 évvel később újra meg akarta alkotni az első fürdéséről készült fotóját.”

2. „A macskám órák óta sír, hogy ki akar menni, 2 másodperccel később már az ajtóban áll, és így néz rám.”

3. „Kiszaladtam, hogy készítsek egy képet. A lányom utánam eredt. Mondtam neki, hogy menjen vissza be. Nem hallgatott rám. Örülök, hogy nem hallgatott rám.”

4. „A nagymamám 80. születésnapján a nagybátyám egyik barátja abban a pulóverben jelent meg, amit a nagymamám készített neki, amikor még tinédzser volt.”

5. „Én és a fiam mindketten 9 hónaposan. 35 év különbséggel.”

6. „Itt a macskám, 2 évvel később :)”

7. „A 98 éves nagymamám volt a virágszóró lány az esküvőmön! Folyton azt mondogatta: „Ez a történelemkönyvekbe fog bekerülni”.”

8. „Egy-két napos korában találtam egy építkezésen. Az állatorvos azt mondta, hogy túl fiatal ahhoz, hogy túlélje, de egy évvel később még mindig egészséges.”

9. „Én és az unokatestvérem. 2005 és 2020. Most sokkal nehezebb volt a képet elkészíteni.”

10. „Egy barátom lefotózott, ahogy forgatom az ingemet, és úgy nézett ki, mintha egy varjú ülne a kezemen. A Reddit aztán tette a dolgát, és valósággá változtatta.”

11. „Próbáltam egy képet készíteni magamról és a kisfiamról. Amikor a képet akartam készíteni, a vállamra koppintott egy meglepetés eszkimó pusziért.”

12. „A nagyapám, akinek hamarosan lesz 90. születésnapja, találkozik a dédkutyájával.”

13. „50 év golfozás után apámnak először sikerült egyetlen ütéssel a lyukba találni. Azt hiszem, ez a kép megörökíti az igazi boldogságát.”

14. „Szóval, Finn és én híres műveket alkotunk újra – ez az, amit ma csináltunk… Finn szmokingot viselt, én pedig el vagyok elragadtatva a 8 Finntől. Annyira aranyos.”

15. „A lányom a 29. születésnapomon született. Ez ő és én vagyunk a keresztelőnkön, ugyanabban a ruhában, amit anyukám készített nekem.”

16. „Én, az unokatestvérem és a nővérem megpróbáltunk újraalkotni egy fotót a gyerekkorunkból. Nem egészen úgy sikerült, ahogy terveztük.”

Van olyan képed, amely különleges helyet foglal el a szívedben? Oszd meg velünk azt a pillanatot.