Emberek Érdekesség

15 híresség, akik 2023-ban megtapasztalják a szülőség örömét

Számos híres ember jelentette be, hogy 2023-ban egy kis örömcsomagot köszönthetnek majd. És akár az első gyermekükről van szó, akár nem, mindig izgalmas tudni, hogy kedvenc hírességeink bővítik a családjukat, és tanúi lehetünk, hogyan fogják kezelni az újdonsült szülői szerepet. Éppen ezért összegyűjtöttünk egy listát a várandós celebekről, hogy emlékeztessük magunkat, melyik sztár vár babát a jövő évben.

1. Hilary Swank 48 évesen először lesz anyuka. Vállalkozó férjével, Philip Schneiderrel ikreket várnak.

Karácsonyra a várandós színésznő megosztott egy képet, amelyen a fát díszíti, a képaláírással: „Minden, amit karácsonyra akarok, azok ti vagytok bébik”.

2. Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeküket várják. Ők már 3 lánynak a szülei.

A színész elárulta, hogy reméli, az új baba is egy újabb lány lesz.

3. Chrissy Teigen és John Legend ismét szülők lesznek. A pár, akiknek egy lányuk (Luna), és egy fiuk (Miles) van, 2020-ban komplikációk miatt idő előtt elvesztették harmadik fiukat, Jacket.

4. Rumer Willis 34 évesen jelentette be, hogy először lesz anyuka. Édes fekete-fehér képeket osztott meg, amin barátja, Derek csókolgatja terhes pocakját.

5. A valóságshow-sztár Kate Chastain 39 évesen első gyermekével terhes. Megjegyezte: „Ez olyasmi, amit mindig is reméltem, szóval ez tényleg egy valóra vált álom!”.

6. A 29 éves Keke Palmer első babáját várja barátjával, Darius Jacksonnal. Az örömteli bejelentést a Saturday Night Live műsorvezetése közben tette meg.

7. A 39 éves Greta Gerwig novemberben a vörös szőnyegen debütált a babapocakjával. Ez lesz neki és Noah Baumbach rendezőnek a második gyermeke.

8. Bill Gates legidősebb lánya, Jennifer és profi lovas férje, Nayel első babájukat várják. Elárulták, hogy kislány lesz.

9. Jasmine Tookes modell egy novemberi interjú során elárulta, hogy első gyermekét várja férjével, Juan David Borreróval.

10. A 32 éves olimpiai snowboardos, Jamie Anderson, első babáját várja vőlegényétől, a 27 éves Tyler Nicholsontól. Megjegyezte: „Teljesen új módon értékelem az életet és a női létet.”

11. A Cosby Show 43 éves színésznője, Keshia Knight Pulliam, és férje, Brad James első közös gyermeküket várják. Keshia-nak már van egy 5 éves lánya az exétől.

12. A The Cheetah Girls sztárja, Sabrina Bryan és férje második gyermeküket várja. Sabrina a bejelentést úgy tette meg, hogy egy képet posztolt a lányáról a következő felirattal: „Kívántam valamit, és valóra vált… NŐVÉR leszek!!!”

13. A csillogás birodalma 37 éves színésznője, Kelly Mi Li, és párja első gyermeküket várják. Kelly elárulta, hogy kislány lesz.

14. Az olimpikon Ryan Lochte és felesége, Kayla harmadik babáját várja. A pár az Instagramon közzétett édes videómontázson keresztül osztotta meg az örömhírt.

15. A 37 éves Kaley Cuoco elárulta, hogy 2023-ban kislánya lesz párjával, Tom Pelphreyvel.

Te melyik híres párt szeretnéd szülőként látni a jövőben? Milyen jó hírre számítasz 2023-ban?

via